Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce sunt serviciile de dezinsectie deratizare si de ce ai nevoie de ele?

Ce sunt serviciile de dezinsectie deratizare si de ce ai nevoie de ele?

Daca pandemia COVID-19 ne-a invatat ceva important, asta este ca administrarea unei afaceri de succes inseamna mai mult decat simpla furnizare a unui produs sau serviciu excelent.

Ce sunt serviciile de dezinsectie deratizare si de ce ai nevoie de ele?
de Georgiana Adam    |    27 Iul 2021   •   17:35

Sa conduci o afacere responsabila inseamna sa castigi increderea clientilor tai: increderea in produsul tau si increderea in calitatea serviciilor oferite; dar, mai important decat orice - increderea ca securitatea si sanatatea clientilor este o prioritate pentru tine.

Crearea si mentinerea unui mediu sanitar adecvat atat pentru clientii tai, cat si pentru angajati, a devenit un lucru critic din momentul in care pandemia a cuprins lumea. Asa cum am putut constata inca din primul an al pandemiei, administrarea unei afaceri si respectarea tuturor masurilor de precautie necesare pentru a oferi un mediu curat poate parea un lucru dificil de realizat. Din fericire, exista companii care ofera servicii de dezinsectie deratizare pentru a va ajuta sa oferiti angajatilor un loc de munca igienic, astfel incat sa va puteti concentra asupra a ceea ce face ca afacerea sa aiba succesul dorit.

Servicii dezinsectie deratizare - Ce sunt?

Acestea sunt servicii oferite de companii care igienizeaza si dezinfecteaza periodic cladirile de birouri, depozitele si alte spatii (inclusiv locuintele persoanelor fizice). Firmele specializate in dezinsectie folosesc produse de curatare profesionale, tehnici eficiente, cu rezultate exceptionale pentru curatarea suprafetelor, reducerea raspandirii germenilor, bolilor si virusurilor bacteriene.

O echipa responsabila ce acorda servicii de dezinsectie si deratizare are in general experienta necesara si cunostintele specifice pentru eliminarea riscurilor raspandirii bolilor infectioase, atat de periculoase pentru orice om.

De ce sa contractezi servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie?

  • Este foarte simplu sa scapi de o multime de probleme ce ameninta securitatea si sanatatea angajatilor si clientilor.

Poti incerca sa faci tu acest lucru in-house, dar rezultatele nu vor fi la fel de eficiente si in plus, ar trebui sa opresti fluxul normal al afacerii.

  • Planurile de deratizare, dezinfectie si dezinsectie sunt personalizate in functie de afacerea ta.

  • De exemplu, poti sa optezi pentru dezinfectie COVID-19, deratizare soareci, cartite, sobolani, dezinsectie gandaci rosii de bucatarie, purici, omizi, furnici, paianjeni etc. In functie de situatia specifica, echipele DDD vor aplica anumite masuri si vor folosi anumite produse, pentru ca eficienta sa fie maxima de fiecare data.

  • Profesionistii au cele mai bune instrumente pentru dezinsectie si deratizare.

Cele mai bune solutii de curatare si combatere daunatori incep cu alegerea instrumentelor potrivite. Uneori, aceste echipamente sunt cu mult peste produsele de curatare comerciale comune. Daca siguranta angajatilor si clientilor este o prioritate pentru afacerea ta, atunci ai nevoie de cele mai bune produse de curatare si de tehnici eficiente care sa te ajute sa scapi complet si in timp scurt de problema cu care te confrunti.

Serviciile DDD (dezinsectie deratizare, desinfectie) pot juca un rol esential in a mentine afacerea in afara oricaror probleme grave de igiena si siguranta - nu doar in timpul pandemiei. In ultimul an am constientizat direct cat de important este sa ne pastram clientii si angajatii in siguranta. Contractand serviciile unei firme DDD, poti acorda prioritate afacerii pe care o administrezi, avand pacea mintii ca ai minimizat riscul de raspandire a bolilor infectioase.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL

Bucuresti - 0765444422.

×
Parteneri
Schimbare majoră a legii pentru şoferii cu permise de categoria B
x close