Antena 3 CNN Economic Conținut plătit TechStore lansează în Romania gama de șeminee și sobe La Nordica Extraflame

TechStore lansează în Romania gama de șeminee și sobe La Nordica Extraflame

Găsirea șemineului potrivit pentru casa ta poate fi adesea o provocare. Există foarte multe tipuri diferite prin care îți poți încălzi casa sobe, șeminee, boilere, etc.

TechStore lansează în Romania gama de șeminee și sobe La Nordica Extraflame
de Georgiana Adam    |    26 Oct 2021   •   12:00

Când vine vorba de alegerea unor șeminee potrivite, trebuie să te gândești la spațiu, design interior și cât să fie de practic. Pe lângă faptul că vei avea căldură în casă, vrei și ca modalitatea de încălzire pe care o alegi să se potrivească cu stilul casei tale.

Când intri într-o cameră, vrei să simți acel sentiment de calm și pace, astfel încât să poți petrece timpul cu prietenii și familia într-o atmosferă primitoare.

3 sfaturi pentru alegerea sursei de încălzire potrivită pentru casa ta

Spaţiul

Deși acest lucru poate părea ceva destul de evidentă este un pas foarte important către alegerea sursei de încălzire potrivită. Trebuie să îți dai seama cât spațiu disponibil ai în camera de zi și dacă dorești ca sursa respectivă să iasă în evidență sau să se facă nevăzută printre celelalte lucruri. Spre exemplu, dacă vei alege boilere de la TechStore pentru casa ta, trebuie să ții cont și de Tipul sursei de încălzire (electric sau pe lemne), nevoia de consum, eficiența echipamentelor și brandul.

Dacă ai spațiu limitat, mic, un șemineu mare, spre exemplu, poate face camera să pară ușor supraaglomerată. Modelele de șeminee mai mici pot fi o modalitate excelentă de a-ți face, aducând o notă de confort și lux spațiului tău.

Indiferent de dimensiunea camerei tale, trebuie să alegi peretele potrivit pentru a-ți instala sursa de căldură.

Design interior

Fiecare avem design diferit acasă, așa că trebuie să găsești o sursă de încălzire care să completeze gustul tău personal. Casele care sunt foarte tradiționale li s-ar potrivi unui design clasic de sobe, mai ales dacă locuiești într-o clădire de epocă. Pe de altă parte, dacă preferi interioarele contemporane, atunci un șemineu mai modern ar putea fi alegerea potrivită pentru tine. De asemenea, dacă vrei ceva basic, care doar să ofere încălzire, poți alege un boiler. Este esențial ca surs respectivă să nu arate deplasat în raport cu restul designului tău interior. Totul ține de context.

Cu siguranță este ceva reconfortant în ceea ce privește șemineele tradiționale. Acestea par să evoce acel vechi vibe rural englezesc pe care îl vedem în Midsomer Murders și Downton Abbey.

Ai nevoie de un horn ?

Ceea ce trebuie să mai iei în calcul, este un coș de fum. Coșurile de fum sunt adesea întâlnite la proprietățile de epocă, dar în construcțiile noi, acestea nu sunt garantate. Din punct de vedere istoric, coșurile de fum au fost o necesitate pentru instalarea oricărui tip de șemineu. Cu toate acestea, tehnologiile noastre moderne de astăzi arată că nu mai este nevoie de unul! Acum se pot instala arzătoare pe lemne și aparate pe gaz acolo unde nu există coșuri de fum folosind fie un coș izolat cu perete dublu pentru un arzător pe lemne, fie un coș echilibrat pentru un aparat cu gaz.

Asigură-te că ai toate aceste informații înainte de a lua decizia finală. Indiferent de stil și de nevoile practice pe care ți le dorești, Nordica Extraflame de la TechStore îți vor fi de folos!

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close