Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top 10 parfumuri de damă cu note fructate

Top 10 parfumuri de damă cu note fructate

Parfumurile fructate - o alegere practică pentru toate ocaziile. Îți subliniază imaginea și îți adăuga o notă de eleganță și romantism. Aceste parfumuri pentru femei nu se demodează niciodată și nu au restricții de utilizare: pot fi purtate atât cu un trening, cât și cu o rochie elegantă.

Top 10 parfumuri de damă cu note fructate
de Georgiana Adam    |    24 Feb 2023   •   15:23

Pentru a alege un parfum potrivit, care să nu te dezamăgească, am adunat exemple cu cele mai bune parfumuri fructate pentru dame, fiecare dintre acestea putând fi achiziționate din magazinul online Makeup.

Vezi mai jos lista noastră cu top parfumuri fresh pentru femei.

1. Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum

Dacă reclama Lancôme cu incredibila Julia Roberts ca imagine a parfumului nu a fost suficientă pentru a te convinge să încerci acest parfum, hai să îți explicăm de ce merită să o faci. Compoziția dulce, dar proaspătă, este plină de note de vanilie și fasole tonka (o adevărată încântare, căreia este imposibil să-i reziști), îmbinate cu acorduri fructate de coacăze negre și pere, care conferă o lejeritate cotidiană. Miroase ca o pralină fructată cu note subtile de vanilie. Yummy!

2. Burberry My Burberry Blush

Dacă îți plac parfumurile fructate, care miros atât de bine, încât vrei să le mănânci, acesta este pentru tine. Notele de măr verde, lămâie, trandafir și rodie îi conferă o prospețime apetisantă, în timp ce notele florale de iasomie și glicine înmoaie compoziția și îi conferă un silaj captivant.

3. Ralph Lauren Romance Rosé

Dacă nu poți decide ce parfum să porți în această primăvară-vară: fructat sau floral - acest parfum de la Ralph Lauren le întruchipează pe ambele. Compoziția include note de măr roșu, trandafir de mai și chiar lychee pentru un miros uluitor perfect pentru sezonul cald.

4. Prada Candy Sugar Pop
Dacă îți place să fii în centrul atenției, încearcă Candy Sugar Pop de la Prada. Parfumul ademenește cu note de măr suculent și tonuri subtile de piersică. Inima compoziției este deschisă de acordurile delicate și cremoase de magnolie, ușor împletite cu note ierboase balsamice de frunze de bergamotă cu o amărăciune specifică, iar baza cucerește cu acorduri rafinate de vanilie.


5. Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia

Orange Soleia, lansată în 2020 de către Guerlain, te invită să faci o călătorie prin livada siciliană de portocale, să să te scufunzi în mireasma citrică revigorantă și să te încălzești sub razele calde ale soarelui. Apa de parfum pentru femei răsfață cu "note delicioase" de mentă, petitgrain, fasole tonka, mosc și portocale, care infuzează răcoarea mult așteptată.

6. Moschino Funny
Moschino Funny! este o odă adusă distracției și fericirii. Mirosul plăcut și discret este capabil să farmece și să îi facă pe oamenii din jur să se îndrăgostească de tine! Acest parfum este perfect pentru primăvară și vară, când natura este în plină floare și îți dorești ceva vesel, blând, ușor și aerisit. Acesta combină aciditatea fructelor de pădure, căldura notelor lemnoase și moliciunea florilor.


7. Giorgio Armani Sì Fiori Eau de Parfum
Dacă ești genul de fată care iubește mirosurile cochete, acest amestec dulce floral-fructat de mandarină, coacăze negre, trandafir, paciuli, vanilie și mosc te va face să te simți ca o zeiță fără prea mult efort.

8. Escada Taj Sunset
Parfum, a cărui aromă fructată te va duce în Thailanda însorită. Nota principală și cea mai izbitoare - mango copt. Chiar și sticla în care este turnat lichidul parfumat amintește de acest fruct prin formă și culoare. Acesta este completat de mandarină și portocală roșie. Vei auzi, de asemenea, lotus, crin, lemn de santal, nucă de cocos, zmeură și caimito. "Taj Sunset" se caracterizează printr-o rezistență medie cu un silaj uimitor.

9. Chloe Nomade Eau de Parfum
Dacă îți place combinația de acorduri florale și fructate într-un singur parfum, vezi un alt combo cool pentru primăvară-vară. Compoziția pe bază de frezie, prune, piersici, citrice și lichen a fost creată special pentru o femeie cu spirit libertin.

10. Cartier La Panthère Eau de Parfum
Dacă iubești parfumuri pentru femei proaspete, rafinate nu vei putea rezista acestui elixir de la Cartier. Miroase a note florale de gardenie de vară, iasomie, crin de vale amestecate cu dulceața fructată a perelor, ananasului, prospețimea atenuată a bergamotei și a grapefruitului. Un parfum la fel de misterios, elegant și rafinat pentru vară.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close