Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Transformă-ți casă într-o operă de artă prin intermediul modelelor de tapet premium oferite de Dream Prints

Transformă-ți casă într-o operă de artă prin intermediul modelelor de tapet premium oferite de Dream Prints

Încă din perioada renascentistă se folosea tapetul pentru a decora pereții din piatră. Cele mai vechi tipuri de tapet prezentau scene biblice sau istorice iar în timp atât materialele cât și modelele au devenit tot mai diverse.

Transformă-ți casă într-o operă de artă prin intermediul modelelor de tapet premium oferite de Dream Prints
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Feb 2023   •   12:42

În prezent tapetul premium devine pe zi ce trece o alegere obișnuită pentru arhitecți și designeri de interior, acesta oferind posibilitatea de a crea o atmosferă aparte, sofisticată sau jucăușă, adaptată celor mai variate dorințe. Imaginația este singura limită. Materialele și texturile de azi imită betonul, pielea sau pânza și pot acoperi cu succes un perete accent într-o locuință sau un birou.

Dream Prints este brandul românesc de tapet premium care aduce un aer de rafinament în casa ta cu ajutorul designurilor unice, concepute împreună cu o echipă de profesioniști, cu o vastă experiență internațională, imprimate pe o varietate fără egal de materiale și texturi pentru a potența efectul dorit.

Descoperă universul Dream Prints de tapet cu întrebuințări multiple adecvat pentru orice spațiu interior fie că ne referim la un living, dormitor, bucătărie, sau vrem să oferim coeziune unei clădiri de birouri, hotel, spital, restaurant.

Poți transpune fantezia ta în realitate împreună cu echipa noastră de profesioniști pentru că tapetul premium produs în România de către Dream Prints este personalizabil

Tapetul ajută la crearea unui cadru unic în locuința, pe care niciun alt finisaj de perete nu o poate obține. Nimic nu personalizează mai bine o casă decât un tapet de calitate, accentuând astfel atmosfera dintr-o încăpere.

Dream Prints, brandul românesc ce pune accent pe estetică și calitate, oferă designerilor, dezvoltatorilor imobiliari și persoanelor fizice oportunitatea de a explora opțiuni de decorare îndrăznețe. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui design subtil sau mai îndrăzneț și vibrant, veți găsi un tapet care să se potrivească stilului vostru personal.

Astfel, nu este deloc surprinzător că designurile de la Dream Prints oferă o varietate de stiluri, abordări și mai ales de culori pentru a realiza amenajări uimitoare.

Calitatea tapetului de interior este sinonimă cu Dream Prints

Dream Prints aduce plus valoare fiecărui proiect în care se implică prin viziunea și forță creativă a echipei proprii de artiști și ilustratori. Ajustările sunt realizate pe baza unui dialog continuu între client, artist și tehnician asigurându-se astfel că așteptările sunt în permanență depășite, pornind de la modelul ales, calitatea imprimării și detaliile tehnice legate de îmbinări unde precizia echipamentelor ultramoderne joacă un rol definitoriu.

De asemenea, sunt utilizate materiale de cea mai bună calitate, provenind de la furnizori specializați din State Unite, Singapore, Australia și Europa de Vest. Aceste materiale pot reproduce o gamă variată de texturi, precum: piele, material textil sau ciment. La imprimarea modelelor pe tapet sunt folosite cerneluri ecologice, iar opțiunile de tapet pentru copii prezintă un suport eco-friendly, fără conținut de PVC.

Ambianța ideală în materie de decor interior poate fi creată acum de un producător român.

Colecțiile de tapet de lux sunt destinate tuturor celor receptivi noilor tendințe.Dream Prints oferă o nouă direcție în domeniul designului interior și a artei decorative. Este soluția la îndemână atât pentru clienți, designeri cât și pentru dezvoltatori imobiliari.

Scopul constă în crearea de amenajări interioare imersive, utilizând exclusiv materiale de calitate. Viziunea echipei de ilustratori iscusiți se împletește cu imaginația și nevoia de frumos în realizarea unor modele cu adevărat unice de tapet de interior.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close