Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Unelte care nu trebuie să lipsească din gospodăria ta

Unelte care nu trebuie să lipsească din gospodăria ta

Atunci când locuiești la casă și ai o grădină mare de îngrijit, trebuie să îți organizezi corect depozitul de unelte.

Unelte care nu trebuie să lipsească din gospodăria ta
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Feb 2022   •   10:00

E indicat să îți faci o debara specială unde să depozitezi toate sculele pe timpul iernii, astfel încât, odată cu venirea primăverii, acestea să fie într-o stare perfectă de funcționare. Pentru menținerea unei gospodării în parametri optimi, ai nevoie întotdeauna de:

Fierăstrau

Acesta este un instrument necesar în orice gospodărie. Nu se știe când ai nevoie să tai niște sccânduri, sau crengi de la copaci. Un fierăstru manual este ideal pentru gospodăria ta. Își face treaba eficient și este foarte ieftin.

Motosapă

Cu ajutorul unei motosape, vei eficientiza munca agricolă. O motocoasă de calitate îți e de ajutor să cultivi pe o suprafață mai mare. Decât să faci manual fiecare petic de teren să mărunțești pământul, alegi o motocoasă de calitate cu care într-o singură zi îți pregătești terenul de cultivat în noul an.

Motosapa se poate manevra ușor. Nu este nevoie de experiență să poți controla un astfel de instrument. Poți alege un model pe benzină ce îți permite să ai o manevrabilitate mai bună. Trebuie să ții cont că este avantajoasă pe suprafețe mici, nu și pe terenuri foarte mari. Pentru gospodăria ta, maxim 1-2 mii de metri pătrați vor fi mai ușor de acoperit cu motosapa.

Foarfecă de grădinărit

Este o sculă extrem de utilă pentru o gospodărie în care ai copaci și vie. Cu ajutorul foarfecii de grădinărit poți să cosmetizezi copacii, să cureți de crengi uscate dar și să amenajezi alte plante din gradină.

Drujbă

Drujba este necesară în orice gospodărie. Aceasta ajută la tăierea cu precizie în cazul unor activiăți de bricolaj în care fierăstrul necesită prea mult efort și timp. Cu o drujbă de calitate poți tăia copaci, sau poți pregăti piese pentru asamblarea unor corpuri din lemn. Drujba se utilizează în deplină siguranță datorită elementelor speciale care reduc riscul producerii unor accidente la minim.

Bormașină

Bormașina este una din sculele care nu trebuie să lipsească dintr-o gospodărie. Cu ajutorul aceasteia poți găuri materiale pentru a monta diverse piese sau construcții. Pe lângă bormașină ai nevoie și de un set special de burghie ce îți vor permite utilizarea bormașinei pe toate tipurile de materiale.

Ochelari de protecție

Siguranța trebuie să fie mereu pe primul loc. De aceea, este indicat să folosești ochelari de protecție atunci când tai lemne sau cand lucrezi la alte activități de gospodărit. Alege un model avantajos pentru tine care îți permite să lucrezi în siguranță și confotabil.

×
Parteneri
Câți bani vor primi românii în plus, în mână, după majorarea salariului minim
x close