Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum schimbă unele vase pentru WC întreaga baie? Prin eleganță și funcționalitate

Cum schimbă unele vase pentru WC întreaga baie? Prin eleganță și funcționalitate

Ținând cont de funcționalitatea banii, element central aici este vasul de WC. Aparent este o simplă alegere, dar în realitatea concretă îți dai seama curând că ai câteva detalii de care să ții cont.

Cum schimbă unele vase pentru WC întreaga baie? Prin eleganță și funcționalitate
de Georgiana Adam    |    17 Iul 2023   •   14:26

Mărime, formă, culoarea

Da, când vine vorba de vase pentru WC ai de ales dintr-o mulțime de tipuri. Producătorii sunt tot mai inventivi, astfel încât acum ne pun la dispoziție vase de WC atât de diverse. Poți alege pe cele albe sau chiar negre și cu finisaje și texturi la fel de diverse - nu doar simple lucioase, ci mate spre exemplu.

Pătrate, ovale, dreptunghiulare, la forma acestora ai de asemenea de ales. Cel puțin în ofertele de la afa-design.ro.

Stil și instalare

Multe din detalii pălesc în fața unor caracteristici de mare importanță. Adică ești dispus să mai renunți la pretenții, contează mai puțin culoarea, cât stilul și instalarea. Noul vas de WC trebuie să se potrivească băii, să fie în stil contemporan dacă baia a fost astfel amenajată. Cum și unde va fi montat este de asemenea de mare importanță.

În băile minimaliste, simple, moderne sunt preferate vasele cu rezervorul de alimentare cu apă ascuns în perete. Vasele WC suspendate sunt de asemenea o alegere modernă, pe când cele cu montaj pe podea sunt clasice. În băile mici, compacte, pot fi necesare tot felul de artificii, printre care și alegerea unui vas de WC potrivit pentru a fi montat într-un colț.

Cum stăm la capitolul eficiența apei? Consumul este o mare problemă actuală. Sunt variante de vase WC noi, ce au tot felul de caracteristici practice. În acest sens, ajută la reducerea consumului de apă. Așadar, vom avea în vedere și asta.

Nu merită să alegem ceva de calitate precară

Implicit când vine vorba de vase de WC putem spune că suntem prea săraci să alegem ieftin. Nu merită, investiția va trebui repetată. Așadar, atunci când renovăm baia și suntem la capitolul alege vasul de WC vom prefera pe cele de calitate premium, cele de lux prezentate în stocul Afa Design.

În cadrul acestui magazin online deosebim că unele produse sunt marcate cu super preț. În majoritatea cazurilor vorbim de produse cu garanție extinsă până la 120 de luni. Suntem de asemenea avantajați de metoda în sine de comandă, pentru că livrarea va fi rapidă, la domiciliu. Cine spune că trebuie să colinzi magazinele și să compari ofertele, să cumperi din magazinul fizic și să te preocupe de asemenea și transportul?

Află despre oferta curentă de la Afa Design. Cu produsele de aici îți poți completa baia cu toate obiectele sanitare necesare, cu accesorii potrivite și mobilier pe măsură. Pentru că aici, în această încăpere ai nevoie de ceva funcțional, dar și estetic, de confort la puterea a treia. Este încăperea în care te simți în deplină intimitate și ai nevoie de o amenajare și dotare corespunzătoare. Găsești la Afa Design implicit baterii sau oglinzi.

Contact:

0740 118 027

0743 113 983

[email protected]

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close