Antena 3 CNN Economic Contre între premier și șeful PSD, pe tema taxelor

Contre între premier și șeful PSD, pe tema taxelor

Contre între premier și șeful PSD, pe tema taxelor
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
de M.Z.    |    14 Iul 2017   •   15:21

UPDATE 15.21 - Tot vineri, premierul Mihai Tudose a declarat că "în fiecare zi" rămâne valabilă declaraţia sa privind renunţarea la impozitul pe cifra de afaceri, potrivit Agerpres.ro.

Întrebat, vineri, la Parlament, dacă rămâne valabilă declaraţia că renunţă la impozitul pe cifra de afaceri, Tudose a afirmat: "În fiecare zi rămâne valabil". 

----------------------------

Știrea inițială 14.50

Președintele PSD, Liviu Dragnea, l-a contrazis, vineri, pe premierul Mihai Tudose în ce privește impozitul pe cifra de afaceri.

După ce șeful Guvernului Mihai Tudose a transmis, zilele trecute, că nu va introduce impozitul pe cifra de afaceri, șeful său pe linie a partid a declarat că nu se renunță la această taxă.

”Nu se renunță la impozitul pe cifra de afaceri. Aștept simularea de la Ministerul de Finanțe pe cifra de afaceri. Pentru cei care au afaceri de sub 500.000 euro, nu se renunță la impozitul pe cifra de afaceri.

Nu știu ce a declarat premierul și nu vreau să comentez, dar dacă are simulări și analize, luni să le prezinte în coaliția de guvernare și dacă sunt argumente, le susținem”, a declarat, vineri, președintele PSD, Liviu Dragnea.

Premierul Mihai Tudose a declarat luni, după ședința coaliției, că nu s-a decis introducerea de noi taxe, însă se fac simulări pentru impozite.

După o zi, Mihai Tudose a afirmat, de la Bruxelles, că în întâlnirile cu oficialii europeni a reiterat "foarte ferm" că nu va fi introdus impozitul suplimentar pe cifra de afaceri, anunțat de PSD în programul de guvernare.

Taxa de solidaritate şi impozitul pe cifra afaceri sunt mărul discordiei între partidele aflate la guvernare. 

Citiți și Un nou scandal mocneşte în coaliție: Tăriceanu, de partea lui Tudose și împotriva lui Dragnea

Surse: Tăriceanu, pregătit să rupă coaliţia. Scandal în PSD-ALDE, din cauza modificărilor la programul de guvernare

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close