Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri aragaze si cuptoare. 4 oferte calduroase in miez de viscol

eMAG reduceri aragaze si cuptoare. 4 oferte calduroase in miez de viscol

eMAG reduceri aragaze si cuptoare. 4 oferte calduroase in miez de viscol
28 Feb 2018   •   15:47
eMAG reduceri. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la aragaze, cuptoare si plite incorporabile de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri aragaze si cuptoare – Toate ofertele sunt AICI.
 
Sunt la oferta atat aragaze clasice, cat si cuptoare si plite incorporabile. In lista de reduceri sunt prezente branduri precum Arctic, Beko sau Hansa.
 
In schimb, daca sunteti interesati de produse de mobilier, dati click AICI.
 
Am analizat oferta si am ales cele mai interesante reduceri eMAG:

 

eMAG reduceri aragaze Arctic

 
1. Aragazul Arctic UAM4S, pe gaz, cu 4 arzatoare, dispozitiv de siguranta, de 50 de cm, are o reducere de 19% in campania eMAG reduceri aragaze.
 
Aragazul beneficiaza de functia Safety Plus, care opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. 
 
Aragazul are un arzator mare, unul mic si doua normale.
 
De asemenea, aparatul electrocasnic are un capac metalic si vine cu accesorii preccum o tava si un gratar.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aragaze si cuptoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri aragaze Zanussi

In aceasta perioada, emag.ro are reduceri si la laptopuri. Gasiti ofertele AICI.
 
2. Un pret excelent are si aragazul Zanussi ZCG210M1WA, cu 4 arzatoare, pe gaz, siguranta plita/cuptor, de 50 de cm.
 
Produsul beneficiaza de o reducere de 26% in campania eMAG reduceri aragaze.
 
Daca aveti probleme cu spatiul din bucatarie, acest aragaz va ajuta sa nu faceti compromisuri in ceea ce priveste optiunile la gatit. Formatul sau ingust asigura potrivirea usoara in orice loc din bucataria dumneavoastra, insa ofera acelasi spatiu la interior si functii de gatit ca un aragaz standard.
 
Daca sunteti genul de persoana care vrea sa faca lucrurile imediat, cand sunteti pregatit pentru a gati, atunci veti aprecia arzatorul de gaz cu flacara pura. Reduce timpul in care asteptati incalzirea vasului pentru a putea incepe gatitul. Trebuie doar sa porniti flacara si fiecare centimetru din oala sau tigaia dumneavoastra incepe imediat sa se incalzeasca.

eMAG reduceri aragaze

 
Cu acest aragaz aveti un cuptor si o pizzerie in acelasi timp. Acum nu mai este nevoie sa iesiti in oras cand aveti pofta de o pizza crocanta si gustoasa. Trebuie doar sa selectati setarea Pizza si aceasta se va incalzi automat la temperatura potrivita si va asigura conditiile de caldura ideale pentru a coace pizza.
 
Cand este vorba de gatitul de zi cu zi, simplu, rapid si sigur, gazul poate fi cel mai bun aliat. Oferind caldura instant si modificari rapide ale temperaturii, acest cuptor cu gaz ofera o performanta de top pentru o gama larga de functii simple de coacere si frigere - oferindu-va confortul unor rezultate extraordinare in fiecare zi.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aragaze si cuptoare – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri cuptoare Hansa

 
3. Cei care prefera electrocasnicele incorporabile pot alege pachetul promotional Hansa, care are o reducere de 470 de lei in campania eMAG reduceri incorporabile.
 
Pachetul este alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015, electric, de 67 de litri, u grill, rotisor, clasa de eficienta energetica A-20%, cu 4 functii, din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI63100018, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox.
 
Iata cateva dintre caracteristicile pachetului:
 
TAVA PENTRU COPT PROCOOK
Structura hexagonala a tavii procook, dezvoltata de Hansa, va permite sa preparati alimente mai sanatoase si mai gustoase. Utilizand un finisaj perforat in forma de fagure special al suprafetei, realizat din email antiaderent, carnea si celelalte alimente nu adera la suprafata tavii si nici nu stau pe un pat de grasime in timpul prepararii. 
  
Rotisor
Datorita structurii deosebit de netede a suprafetei emailate, curatarea se realizeaza rapid, usor si eficient. Nu trebuie decat sa turnati o jumatate de litru de apa in tava pentru copt, sa o introduceti in cuptor, sa setati temperatura la 50 °C in modul conventional si durata la 30 de minute. Alternativ, turnati apa si activati de pe afisaj functia de curatare. Odata ce aburul a patruns in interiorul reziduurilor de pe peretii cuptorului si le-a inmuiat, le puteti sterge cu o laveta umeda sau cu un burete pentru a obtine o suprafata stralucitoare, fara urme de murdarie. 

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
COOLDOOR3
Prin instalarea sticlei reflexive in interiorul usii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil cresterea temperaturii usii in timpul procesului de preparare.
  
SISTEM DE CURATARE USOARA A USII
Datorita acestui nou design, geamurile din sticla pot fi demontate cu usurinta de pe usa, fara a mai fi necesara demontarea intregii usi. Datorita celor doua cleme din partea superioara a usii, nu mai este necesara utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuata chiar de dumneavoastra. Aceasta va permite sa mentineti cu usurinta curatenia geamului usii cuptorului dumneavoastra. 
 

eMAG reduceri cuptoare incorporabile Hansa

 
STEAM CLEANING
Datorita structurii deosebit de netede a smaltului, curatarea se realizeaza rapid, usor si eficient. Nu trebuie decat sa turnati o jumatate de litru de apa in tava pentru copt, sa o introduceti in cuptor, sa setati temperatura la 50 °C in modul conventional si durata la 30 de minute. Alternativ, turnati apa si activati de pe afisaj functia de curatare. Odata ce aburul a patruns in interiorul reziduurilor de pe peretii cuptorului si le-a inmuiat, le puteti sterge cu o laveta umeda sau cu un burete pentru a obtine o suprafata stralucitoare, fara urme de murdarie. 
  
ILUMINARE STANDARD
Lumina din partea posterioara a cuptorului asigura o vizualizare clara a preparatului din interiorul acestuia. 
 
TAVA ADANCA: 1
Combinati aceasta tava de mare capacitate cu rafturile reglabile si interiorul spatios al aragazului dumneavoastra Hansa, pentru a prepara cu usurinta cantitati mari de alimente.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aragaze si cuptoare – Toate ofertele sunt AICI.

 

eMAG reduceri cuptoare Beko

 
4. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Beko BIM25300XM, electric, multifunctional, autocuratare catalitica, cu un volum de 71 de litri, 8 functii, clasa A, din sticla neagra, fabricat din inox, si o plita incorporabila Beko HILG64220S, pe gaz, cu 4 arzatoare, din sticla neagra, are o reducere de 360,09 lei.
 
Acest aparat electrocasnice Beko beneficiaza de:
 
AUTOCURATARE CATALITICA
Panourile catalitice montate pe peretii cavitatii interioare, absorb grasimea si reduc mirosurile din timpul coacerii, inlesnind procesul de curatare. Astfel, nu va mai fi necesara utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici. 
  
CLEANZONE™
Geamul usii cuptorului este acoperit cu un strat special care permite o curatare usoara, fara a fi necesara utilizarea unor solutii specializate de curatare. 
 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile

 
STEAMSHINE™ CLEANING
Acest mod de curatare se realizeaza prin injectarea de abur pe durata ciclului de curatare. Programul SteamShine™ Cleaning inmoaie toate resturile de mancare si ulei din interiorul cuptorului, astfel incat la finalul acestuia poti indeparta rezidurile foarte usor cu o  laveta umeda. 
  
GATIRE CONVENTIONALA
Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor. 

eMAG reduceri plite incorporabile

 
GATIRE CU VENTILARE
Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire. 
GRILL
Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.   
3D COOKING
Modul de gatit 3D permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire. In acest fel se asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, ceea ce permite gatirea a 3 preparate simultan, fara riscul de a amesteca mirosurile. 
 

eMAG reduceri plite Beko

 
Low Grill cu ventilare
Efectul de grill este mai redus fata de utilizarea grill-ului complet. Tot ceea ce ai de facut este ca la jumatatea duratei de gatire, sa intorci preparatele. 
  
Incalzire inferioara
Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara. 
Incalzire ventilata
Incalzitorul circular din jurul ventilatorului asigura gatirea simultana pana la trei preparate fara ca mirosurile sa se amestece. 
  
Butoane Push In Push Out (PIPO)
Cu o simpla atingere poti activa butoanele cuptorului tau Beko. La finalul prgramului de gatit poti ascunde aceste butoane, la fel, printro singura atingere. 

 

eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile

 
Timer
Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului. 
Blocare display
Functia poate fi activata pentru a preveni modificarea setarilor in urma apasarii butoanelor de catre copii.   
Iluminare cuptor
Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.
 

eMAG reduceri plite Beko
 
Functie dezghetare

Ventilatorul permite circularea aerului cald in interiorul cuptorului pentru a dezgheta alimentele in doar cateva minute. 
 
Tava adanca pentru gatit
Ideala pentru prepararea produselor din patiserie sau a mancarurilor suculente. Deosebit de utila atunci cand ai multi invitati la masa.   
Gratar
Gratarul este folosit pentru fripturi si pentru amplasarea pe sina dorita a alimentelor care vor fi coapte, fripte sau gatite in caserola.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aragaze si cuptoare – Toate ofertele sunt AICI.
 
Foto: Rmiss / pixabay.com

×
Subiecte în articol: emag emag reduceri
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close