Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri frigidere. 5 produse bune sub 800 de lei

eMAG reduceri frigidere. 5 produse bune sub 800 de lei

eMAG reduceri frigidere. 5 produse bune sub 800 de lei
02 Iul 2018   •   10:30
eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro are oferte in aceasta perioada la numeroase frigidere de la diferite branduri.
 
Cele mai noi oferte la frigidere de la eMAG sunt AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania eMAG reduceri frigidere sunt incluse aparate electrocasnice Arctic, Albatros, Star-Light, Heinner sau Hansa.
 
Iata si cele mai interesante oferte emag la laptopuri.
 
Am analizat oferta si am gasit mai multe frigidere care au preturi mai mici de 800 de lei.
 
In plus, cei care cumpara anumite frigidere si renunta la un aparat electrocasnic vechi beneficiaza de un card buy back de pana la 250 de lei, pe care il pot utiliza pentru a cumpara alte produse de pe emag.ro.
 

eMAG reduceri frigidere Arctic

 
1. Un frigider cu 2 usi Arctic AD54240P+, cu un volum de 223 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 146,5 cm, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Frigiderul are un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor, astfe incat alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata!
 
Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit, reglabil. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele in cea mai buna stare.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Star-Light

 
2. Un frigider cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, cu un volum de 213 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 144 de cm, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Cu acest frigider veti spune adio consumului ridicat de energie electrica. Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light FDDV-213A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+.

eMAG reduceri frigidere ieftine

 
Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ dispune de spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. Compartimentele va ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate. Rafturile ajustabile, usa reversibila sau spatiul suficient pentru sticle, de pe usa, va permit o depozitare eficienta.
 
Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri frigidere Heinner

 
3. Un frigider cu 2 usi Heinner HF-H212A+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 de cm, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Frigiderul face parte din clasa energetica A+, ceea ce inseamna ca beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 
  
Capacitatea de incarcare este suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie. Cu ajutorul termostatului ajustabil, setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare.

eMAG reduceri frigidere la oferta

 
Frigiderul are si 3 rafturi din sticla, lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, ce asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului. 
  
Usile sunt reversibile. Se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
4. Ne-a atras atentia si frigiderul Albatros FA28+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 143 de cm, ce are 3 ani garantie. In campania eMAG reduceri frigidere, aparatul electrocasnic are o reducere de 32%.
 
Frigiderul cu 2 usi face parte din clasa A+ de eficienta energetica, are un volum net al congelatorului de 41 de litrir si unul net al frigiderului de 171 de litri. Consumul energetic este de 226 ed kWh/an.
 
Frigiderul are 4 rafturi din sticla, un sistem de dezghetare automat, 4 suporturi pe usa si doua compartimente pentru fructe si legume.
Frigiderul are lumina interioara si termostat reglabil.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Hansa

 
5. Ultimul frigider ieftin pe care vi-l recomandam este frigiderul cu doua usi Hansa FD207.4, cu un volum ded 138 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 129 de cm.
 
Frigiderul cu 2 usi are un volum net al congelatorului de 40 de litri si un volum net al frigiderului de 98 de litri.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
Foto: ErikaWittlieb / pixabay.com
 
Pentru cei care sunt in cautarea unui laptop performant, aici gasiti mai multe reduceri emag la laptopuri.
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close