Antena 3 Economic Honda recheamă în service mii de mașini din România

Honda recheamă în service mii de mașini din România

01 Mar 2017   •   17:05
Honda recheamă în service mii de mașini din România
Sursa foto: Foto: Wikipedia

Honda Trading România a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) despre începerea derulării unei campanii de rechemare în service a 2.264 de maşini, se arată într-un document publicat pe site-ul instituţiei. 

Mai exact, este vorba despre modelele Civic şi CR-V, produse în perioada 2006 - 2008, având ca ţări de provenienţă Japonia şi Marea Britanie. 

'În cazul unora dintre vehiculele vizate, modulele de umflare a airbag-urilor pentru pasageri pot produce o presiune prea mare dacă se declanşează în caz de accident. Această presiune în exces poate duce la deteriorarea modulului', menţionează sursa citată. 

În urma acestei deteriorări se pot produce particule metalice care pot pătrunde în interiorul habitaclului, 'fapt ce ar putea cauza diverse prejudicii pasagerilor'. 

Honda Trading România a luat măsura de înştiinţare a reprezentanţilor săi din toată ţara, care, la rândul lor, urmează să contacteze clienţii ce pot fi afectaţi de apariţia acestui inconvenient. Remedierea defectelor ce pot apărea din cauza acestei probleme, precum şi aducerea la conformitate a modelelor afectate, se va face gratuit, fără niciun cost din partea clienţilor. Durata operaţiunilor este de aproximativ o oră. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close