Antena 3 Economic Marius Budăi: "Vreau să asigur că sunt bani pentru pensiile pe decembrie 2021"

Marius Budăi: "Vreau să asigur că sunt bani pentru pensiile pe decembrie 2021"

de Georgiana Adam    |    27 Noi 2021   •   23:38
Marius Budăi: "Vreau să asigur că sunt bani pentru pensiile pe decembrie 2021"
Sursa foto: Hepta| Mediafax_Foto-Andreea_Alexandru

Pensii decembrie 2021. Noul ministru al Muncii, Marius Budăi, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că nu vor fi probleme cu banii pentru plata pensiilor şi a alocaţiilor în luna decembrie.

Pensii decembrie 2021. "Noua coaliţie a reuşit să aibă un guvern, să putem da această Ordonanţă de Urgenţă ca să asigurăm pe toţi că pensiile şi alocaţiile copiilor vor fi achitate, nu vor fi probleme în decembrie cu banii. 

Închidem anul cu bine în sistemul de pensii", a asigurat noul ministru al Muncii, Marius Budăi, sâmbătă, la emisiunea Descoperiţi, de la Antena 3.

Marius Budăi: "Nu vor fi probleme cu banii pentru pensii decembrie 2021"

Întrebat dacă vor fi probleme cu banii de anul viitor, din ianuarie 2022, aşa cum spunea şeful de la Finanţe, oficialul a replicat:

"România funcţionează pe bugete anuale, rolul meu e să emit acte normative care sa pună la dispoziţia Ministerului de Finanţe documente care să stea la baza construcţiei bugetului pe anul viitor.

Ieri am vorbit cu colegii de la minister, mă bazez pe ei, am vorbit cu premierul, cu ministrul Finanţelor", a continuat Budăi.

Marius Budăi: "Creşterea vârstei de pensionare, exclusă"

"În opinia noastră, a PSD, lucrurile trebuie puse taman invers. Noi considerăm că a majora vârsta de pensionare până nu majorăm speranţa de viaţă, prin asigurarea unui trai decent, nu trebuie făcute. 

Lucrurile trebuie făcute taman invers. Noi trebuie să începem cu creşterea nivelului de trai şi ulterior să vedem dacă putem prelungi vârsta de pensionare.

Este exclus să majorăm acum vârsta de pensionare", a continuat Marius Budăi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close