Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri la electrocasnice. Afaceri extraordinare la produse Arctic

eMAG reduceri la electrocasnice. Afaceri extraordinare la produse Arctic

eMAG reduceri la electrocasnice. Afaceri extraordinare la produse Arctic
01 Mar 2018   •   13:37

eMAG reduceri la electrocasnice. Dacă doriți să vă reutilați gospodăria, electrocasnicele produse de Arctic, la Găești, oferă atât durabilitate, cât și un preț foarte avantajos. În acest articol găsiți cele mai bune oferte de la eMAG.

Înființată în urmă cu 50 de ani, Arctic produce și distribuie, sub umbrela companiei-mamă, grupul Arcelik, din Turcia, electrocasnice mari și mici, componente și aparatură electronică. 

Pentru a accesa întreaga listă eMAG reduceri la electrocasnice Arctic, intrați aici.

Arctic este lider pe piața de produse electrocasnice din România, cu o cotă de piață de 35%. Mai mult, aproape 85% din producția de la Găești merge la export.

Astfel, dacă aveți nevoie de frigidere și congelatoare, mașini de spălat rufe cu și uscătoare, mașini de spălat vase, mașini de gătit, produse incorporabile, hote, aspiratoare, aparate de aer condiționat, cuptoare cu microunde, produse de îngrijire personală și electronice, puteți profita de gama de reduceri eMAG la electrocasnice Arctic.

EMAG REDUCERI ELECTROCASNIC: Frigider

1. Combina frigorifica Arctic

Această combină frigorifcă are o capacitate de 295 de litri și ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. 

Dispune de un compartiment de mari dimensiuni al congelatorului, ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. Mai mult, combina frigorifică Arctic este dotată cu rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. 

Pentru a profita de reducerea de 30 la sută din preț oferită de eMAG, intrați aici.

EMAG REDUCERI ELECTROCASNICE: Mașină de spălat

2. Masina de spalat rufe Arctic

O masina de spalat rufe moderna, cu display LCD. Situata in clasa energetica A+++, cu capacitate de incarcare generoasa, asigura ingrijirea potrivita pentru orice tip de tesatura, de la cele clasice, la cele foarte sofisticate. Masina de spalat este echipata cu functii si optiuni care asigura performante superioare la spalare, cu un consum optim de apa si in conditii de siguranta depline. Ideala pentru familiile active, cu copii.

Optiunea de spalare Eco Wash este disponibila impreuna cu majoritatea programelor de spalare, ce permite spalarea cu apa rece si ofera o scadere a consumului de energie de pana la 80%. Cu masina de spalat Arctic, speli eficient si economic cu apa rece.

La eMAG, această mașină de spălat Arctic vine la pachet cu o reducere de 22 la sută. 

Puteți profita de discount aici.

EMAG REDUCERI ELECTROCASNICE: Aragaz

3. Aragaz Arctic

Un aragaz clasic, de dimensiuni reduse, cu capac de metal si tava de cuptor, care garanteaza preparate gatite in siguranta prin functia Safety Plus. Perfect pentru bucatariile mai putin spatioase.

Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. 

Și acest aragaz face parte din gama de reduceri eMAG la electrocasnice Arctic. Are un discount de 22 la sută.

Îl găsiți aici.

 

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close