Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Descoperiți. Fost procuror DIICOT, mărturia care aruncă în aer sistemul

Descoperiți. Fost procuror DIICOT, mărturia care aruncă în aer sistemul

Descoperiți. Fost procuror DIICOT, mărturia care aruncă în aer sistemul
Sursa foto: foto: Antena 3
18 Aug 2019   •   00:14

Un fost procuror DIICOT dezvăluie cum s-a pus la cale destructurarea DIICOT de către regimul Băsescu pentru ca sistemul să acapareze controlul asupra rețelelor de trafic.

Este vorba despre celebrul procuror Ciprian Nastastiu, care a vorbit în cartea sa, "Prădarea României", inclusiv despre conturile din străinătate care erau alimentate în acest mod.

"Suntem noi, ca națiune, apărați de tot felul de prădători? Nu. Deoarece DIICOT a fost desființat, DIICOT  a fost redus la tăcere - și acestea sunt vești fantastice pentru traficanții de droguri și de arme și traficanții de carne vie care abia așteaptă să folosească România pentru propriile scopuri, împotriva interesului național.

Președintele Traian Băsescu a preluat funcția sub steagul luptei anticorupție. După nici cinci ani, ca rezultat direct al alianțelor constante cu forțele externe care caută să protejeze infractorii și să ridice prietenii deasupra legii - ca rezultat al acestui comportament, unitatea anticorupție la nivelul cel mai înalt, DIICOT, a fost redusă la neputință.

Nu sunt singura victimă profesională a comportamentului tragic și cinic al Președintelui. Mulți profesioniști excelenți din domeniul criminalității organizate au fost îndepărtați", a scris procurorul Ciprian Nastasiu.

Informația a fost prezentată, sâmbătă, la "Descoperiți", de Andreea Sava:

×
Subiecte în articol: Descoperiți andreea sava
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close