Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Ei sunt cei care se autoproclamă „adevărații regi ai României”. Averi fabuloase și legături scandaloase

Ei sunt cei care se autoproclamă „adevărații regi ai României”. Averi fabuloase și legături scandaloase

Ei sunt cei care se autoproclamă „adevărații regi ai României”. Averi fabuloase și legături scandaloase
05 Oct 2019   •   23:40

Jurnalista Andreea Sava a prezentat, în exclusivitate, la emisiunea Descoperiți, de la Antena 3, cine sunt cei care se autoproclamă „adevărații regi ai României”, dar și cine sunt cei care le protejează averile fabuloase.

Țancă Uraganu a făcut show de zile mari pentru cel mai periculos clan de interlopi din București. Cam așa au sunat titlurile când au apărut pe internet imaginile de la sărbătorirea eliberării din închisoare a lui Nicolae Duduianu, șeful clanului Pian. Deși nici nu se apropie de petrecerea fastuoasă cu artificii, care a făcut înconjurul presei tabloide și a dat peste cap traficurile site-urilor, de la eliberarea fiului său cel mai mare, Emil. 

La 60 de ani, Nicolae Duduianu, boss-ul clanului Pian, a fost eliberat din închisoare după ce, nu mai departe de începutul anului, a fost acuzat de tentativă de omor fiindcă a dat intenționat cu mașina peste un om, pe trecerea de pietoni, fiindcă l-a enervat că traversa prea încet. 

Iar, după câteva luni, statul de drept a considerat că fapta nu e prea gravă, Pian nu este pericol public așa că este liber iar noi, cetățenii de rând, nu putem decât să sperăm că s-a mai calmat între timp și să-l prindem în toane bune, dacă ne nimerim în proximitatea sa. 

AVERILE URIAȘE ALE CLANURILOR. CINE LE PROTEJEAZĂ

În România de astăzi, interlopii sunt cel puțin la fel de vedete precum asistentele TV și nu e zi în tabloide fără un titlu cu ei sau să fie prezenți pe la șouri TV, unde-și povestesc agramat aventurile. Iar lumea se uită fascinată la ei. Și are și de ce. Au bani fără număr, mașini scumpe, kilograme de aur, femei multe, sunt temuți și nu există oraș din România care să nu aibă vreun clan.

Numai în București se estimează că sunt peste 100 de clanuri. Până și la Sibiu există, unde timp de mai mulți ani s-a luptat cu crima organizată însăși Laura Codruța Kovesi.

Cele mai puternice clanuri din România, însă, sunt, cu siguranță, în Banat. Și la capitolul ăsta e fruncea. Cârpacii dețin, în Timișoara, practic tot centrul istoric: 144 de clădiri printre care chiar și 2 spitale. 

 

×
Subiecte în articol: Descoperiți andreea sava interlopi
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close