Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Cum va fi vremea de Paşte 2022 | Directorul ANM anunţă prognoza meteo actualizată

Cum va fi vremea de Paşte 2022 | Directorul ANM anunţă prognoza meteo actualizată

Elena Mateescu, directorul ANM a anunţat cum va fi vremea de Paşte. Iată prognoza meteo actualizată.

Cum va fi vremea de Paşte 2022 | Directorul ANM anunţă prognoza meteo actualizată
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    18 Apr 2022   •   20:15

O vreme frumoasă de Sărbătorile Pascale ceea ce dovedeşte faptul că nu se mai respectă tradiția populară aşa cum s-a întâmplat, iată, cu ziua de sărbători a Floriilor când am avut o vreme deosebit de rece.

Ei bine, lucrurile se îndreaptă de la sfârşitul acestei săptămâni şi mai ales de sâmbătă când vorbim la scara întregii ţări de valori cuprinse între 5-10 până la 23-24 grade Celsius în partea de sud-est a ţării cu 22-23 de grade în Bucureşti.

Duminică vorbim de maxime ușor mai ridicate, posibil chiar 25-26de grade local în partea de sud, sud-est, sud-vest a ţării.

Până atunci vorbim e o vreme deosebit de rece pentru acestă perioadă din calendar, mai ales cu nopți şi dimineți reci cu valori preponderent negative, în special în zonele centrale şi nordice, acolo unde vom consemna temperaturi de până la -7 grade şi 5 grade în partea de sud-est a ţării. 

Mâine contăm pe maxime la scara întregii ţări între 7-12 grade. Pentru joi până la 19 grade şi aşa cum menționam de vineri de 22 de grade. 

Prognoza meteo pentru 1 mai

La nivelul analizei temperaturilor maxime şi minime contăm în ziua de 1 mai la scara întregii ţări pe temperaturi cuprinse între 20-25 grade cu posibilitatea să avem în Capitală 24-25 grade, iar în Constanţa 18-20 de grade sau în Predeal 14-16 grade Celsius", a explicat Elena Mateescu, directorul ANM în emisiunea În faţa naţiunii de la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: ANM Elena Mateescu Paşte 2022
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close