Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Comisarul european pentru Mediu: ”Apa curată nu trebuie să mai fie un lux pentru români”

Comisarul european pentru Mediu: ”Apa curată nu trebuie să mai fie un lux pentru români”

Comisarul european responsabil pentru mediu, oceane și pescuit, Virginijus Sinkevicius, a ajuns astăzi în România. În cadrul vizitei, acesta va aborda diverse probleme de mediu ale României, precum și impactul resimțit în diverse sectoare din cauza războiului din Ucraina.

Comisarul european pentru Mediu: ”Apa curată nu trebuie să mai fie un lux pentru români”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2022   •   20:24

Înaltul oficial se va întâlni mâine cu președintele Klaus Iohannis, cu premierul Nicolae Ciucă, dar și cu alți membri ai Guvernului.

„Este foarte eficient să vii la fața locului și să vorbești despre problemele a căror rezolvare nu progresează suficient.”, a spus Virginijus Sinkevicius, în cadrul emisiunii ”În Fața Națiunii”.

„Există puncte puternice în această rezoluție. Problema deșeurilor, poluarea apei. Multe dintre aceste chestiuni pot fi rezolvate și pot aduce schimbări pozitive în viața de zi cu zi a românilor, în ceea ce privește deșeurile, facilitățile de tratare a apei, astfel încât apa care curge prin robinetele românilor să fie curată, să nu mai fie acesta un lux.”, a declarat comisarul european responsabil pentru mediu, oceane și pescuit la ”În Fața Națiunii”.

Urmăriți interviul integral cu comisarul european responsabil pentru mediu, oceane și pescuit, Virginijus Sinkevicius:

 

 

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: mediu poluare deseuri apa Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close