Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Copile dispărute în Dunăre, căutate cu bărci și elicopterul SMURD: Una dintre fetițe încerca să își salveze sora

Copile dispărute în Dunăre, căutate cu bărci și elicopterul SMURD: Una dintre fetițe încerca să își salveze sora

Două surori, de 11 și 12 ani, sunt căutate de zeci de persoane după ce au dispărut în Dunăre, în preajma localității tulcene Isaccea. La fața locului acționează scafandrii, dar și echipajul aerian de la SMURD Galați.

Copile dispărute în Dunăre, căutate cu bărci și elicopterul SMURD: Una dintre fetițe încerca să își salveze sora
de Mia Lungu    |    21 Iun 2021   •   18:10

Potrivit ISU Tulcea, apelul de urgență la 112 a fost înregistrat luni, la ora 16.10. Salvatorii caută două fete, care ar fi dispărut în zona portului din orașul Isaccea. Se pare că una dintre fete ar fi căzut în apă, iar sora sa ar fi sărit în apă ca să o ajute.

UPDATE 21:45

Căutările celor două surori care au dispărut în Dunăre au fost oprite. Acestea vor fi reluate marți dimineață.

Cele două surori de 11 și 12 ani au fost căutate de zeci de persoane după ce au dispărut în Dunăre.

La fața locului s-au deplasat șapte subofițeri cu o autospecială de transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tulcea, precum și un echipaj SAJ Tulcea.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD Galați.

La fața locului se află mai multe echipaje de la Poliție. De asemenea, la căutări participă mai mulți localnici care utilizează o ambarcațiune.

În cursul zilei de azi, 21 iunie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că două fetițe (aproximativ 11 și 12 ani) ar fi intrat în apele Dunării în apropierea portului Isaccea și nu au mai ieșit. 
Din primele verificări a reieșit că minora de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal.
La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție din cadrul IPJ Tulcea, Poliția Transporturi și lucrători din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD.
De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galați.
La căutări participă și localnicii cu o ambarcațiune. 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close