Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Planul diabolic pus la cale de o bunică de 81 de ani pentru a scapa de un poliţist pe care nu-l suporta, în Rusia | Cum a fost prinsă

Planul diabolic pus la cale de o bunică de 81 de ani pentru a scapa de un poliţist pe care nu-l suporta, în Rusia | Cum a fost prinsă

O pensionară de 81 de ani din orașul Krasnodar din Rusia a ajuns în arest preventiv pentru tentativă de omor. Iată de ce.

de Claudia Popovici    |    04 Iul 2023   •   20:39

Femeia de 81 de ani a fost reținută de angajații Centrului de Combatere a Extremismului din Federația Rusă. Potrivit serviciului de presă al comitetului, femeia a decis să organizeze uciderea unui agent al departamentului de urmărire penală din Krasnodar, din cauza unor neînțelegeri personale.

Suspecta l-a căutat pe autorul crimei prin intermediul unor cunoscuți condamnați anterior cu relații în lumea interlopă. Unul dintre ei a anunțat poliției planurile pensionarei, iar oamenii legii au pus la cale un plan ca să o prindă pe bunica dornică de răzbunare.

Conform planului, femeia a fost contactat de un polițist, care s-a prezentat drept asasin plătit care a acceptat să comită crima contra unei remunerări.

Ca recompensă pentru uciderea ofițerului de poliție, pensionară a promis 1.000.000 de ruble, adică 10.270 euro. Femeia nu i-a crezut pe pretinşii ucigași și a decis să verifice personal dacă polițistul pe care îl ura a fost ucis.

A doua zi a venit la departamentul de poliție unde lucra detectivul și s-a asigurat că el nu se află la locul lui de muncă. După ce s-a convins că dușmanul nu mai este suspect, a decis să-i păcălească pe pretinși asasini și l-a dat doar 25.000 de ruble din milionul promis.

Serviciul de presă al comisiei de anchetă a transmis că pensionari i-au fost deschise dosare penale și pentru amenințare cu moartea și trafic ilegal de arme, întrucât anterior a amenințat un medic de la ambulanță cu armă cu țeavă retezată, aceasta fiind descoperită în timpul perchezițiilor efectuate în casa ei.

×
Subiecte în articol: bunica Rusia politist asasin platit
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close