Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Cât de uşor se vând droguri în Bucureşti, sub ochii poliţiei. Dialog stupefiant cu traficantul

Cât de uşor se vând droguri în Bucureşti, sub ochii poliţiei. Dialog stupefiant cu traficantul

Cristian Bellu Bengescu, unul dintre cei mai cunoscuți medici psihiatri din România, specialist în toxicomanii, psihanaliză și sexologie, a comentat experimentul în care jurnaliştii Antena 3 au putut procura cu uşurintă droguri în plin centrul Bucureștiului.

Cât de uşor se vând droguri în Bucureşti, sub ochii poliţiei. Dialog stupefiant cu traficantul
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iun 2021   •   19:51

Este incredibil cât de ușor se pot procura droguri în plin centrul Bucureștiului. Cei care se ocupă cu traficul de substanțe psihoactive nu se mai ascund și fac tranzacțiile chiar la bulevard, în văzul tuturor.

Nici nu s-a lăsat bine întunericul și pe un mare bulevard, chiar în centrul Capitalei își fac apariția personaje care se ocupă cu vânzarea și consumul drogurilor

În doar 5 minute reporterul Antena 3 a reușit să bată palma pentru un gram de cannabis în plin centrul Bucureștiului, în vâzul tuturor. Oamenii din zonă au sesizat de nenumărate ori poliţia, dar până acum nu s-a schimbat nimic.

Cristian Bellu Bengescu, unul dintre cei mai cunoscuți medici psihiatri din România specialist în toxicomanii psihanaliză și sexologie, atrage un semnal de alarmă şi cere autorităţilor să se implice mai mult, mai ales la nivelul minierului Sănătăţii dar şi la nivelul ministerului Educaţiei şi Ministerului de Interne.

„Este o situație extraordinar de alarmantă și pentru noi pentru corpul medical pentru că deja aproape nu mai putem să mai facem față momentului în care trebuie să îi tratăm. Trebuie să îi ducem la nivelul spitalului sau la nivelul centrelor de dezintoxicare.

Fenomenul este alarmant, problema este la nivel național. Eu personal aș cere prin dumneavoastră autorităților naționale să se implice mai mult în această problemă atât Ministerului Sănătății cât și Ministerului educației cât și Ministerului de Interne. Din păcate nu avem o situaţie exactă din România.

Dacă autorităţile statului ne-ar ajuta să cream un lanţ terapeutic de la nivelul spitalelor până la unităţile terapeutice, tinerii ar avea o şansă să fie trataţi", a recomandat medicul Cristian Bellu Bengescu.

Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional!

×
Subiecte în articol: droguri tineri București
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close