Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii George Simion şi Diana Şoşoacă, huiduiţi la protestul transportatorilor şi fermierilor blocaţi lângă Bucureşti

George Simion şi Diana Şoşoacă, huiduiţi la protestul transportatorilor şi fermierilor blocaţi lângă Bucureşti

George Simion şi Diana Şoşoacă au mers, joi seară, la protestul transportatorilor blocaţi la Chiajna. Cei doi au fost huiduiţi şi li s-a cerut să plece.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Ian 2024   •   21:49

Preşedintele AUR, George Simion, s-a dus, joi seară, la transportatorii care protestează la intrarea în Capitală şi le-a cerut jandarmilor să le permită accesul în Bucureşti cu tractoarele. 

O parte dintre protestatari l-au huiduit şi i-au cerut să plece, acuzându-l că urmăreşte doar câştigarea de voturi.

Senatoarea Diana Şoşoacă a ajuns şi ea, joi seară, la Chiajna, unde se află fermierii şi transportatorii care vor să ajungă la Bucureşti pentru a protesta. Aceasta a încearcat să îi convingă pe reprezentanţii forţelor de ordine să permită protestatarilor să-şi continue drumul către Bucureşti. 

Şi Diana Șoșoacă a fost huiduită de protestatarii care au avertizat public că nu vor ca nemulțumirile lor să fie deturnate în scop electoral.

Citeşte şi"Ne-am săturat să fim sclavi în propria țară!": Mărturiile fermierilor veniți din toată România la protest, blocați cu utilajele la marginea Bucureștiului

Camioane din toată ţara au pornit către Bucureşti, pentru a se alătura angajaţilor firmelor de transport care protestează deja, pe centura Capitalei.

Mai mulţi transportatori se află în Chiajna, accesul către Capitală fiindu-le blocat de jandarmi şi de poliţie.

Prefectul Capitalei: Protestele fermierilor şi transportatorilor sunt deturnate politic

Protestele fermierilor şi transportatorilor sunt deturnate politic, nu este momentul "ca anumite revendicări să fie instrumentate de un partid extremist", a declarat prefectul Capitalei, Rareş Hopincă, după ce preşedintele AUR, George Simion, a ajuns, joi seara, la Chiajna, unde se află fermierii şi transportatorii care vor să protesteze în Bucureşti.

"Îmi pare rău să văd că protestele (...) sunt deturnate politic, pentru că nu cred că este momentul ca anumite nemulţumiri şi anumite revendicări să fie instrumentate politic de un partid extremist", a spus Rareş Hopincă.

 

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close