Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Laurenţiu Reghecampf a făcut plângere pentru că i-au dispărut două maşini de lux şi o barcă. Anamaria Prodan: ”Ferrari şi ambarcaţiunea sunt bine”

Laurenţiu Reghecampf a făcut plângere pentru că i-au dispărut două maşini de lux şi o barcă. Anamaria Prodan: ”Ferrari şi ambarcaţiunea sunt bine”

Scandal de proporţii în lumea fotbalului. Laurentiu Reghecampf a depus plângere pentru furt, potrivit unor surse. A sesizat poliţia că i-ar fi dispărut două maşini de lux şi o barcă, suspectând că ar fi fost instrăinate de Anamaria Prodan. 

de Georgiana Murgilă    |    09 Mai 2024   •   19:51

Joi, Laurenţiu Reghecampf a semnalat că, în urmă cu câteva luni, i-au fost sustrase un autoturism marca Ferrari și o ambarcațiune, care erau depozitate la locuința soției sale, Anamaria Prodan Reghecampf, în Snagov, prejudiciul estimat ridicându-se la suma de 400.000 de euro.

Cele 3 bunuri erau folosite de Anamaria Prodan, însă erau bunurile firmei lui, iar ea le-a transferat pe persoană fizică și le-a vândut, spun surse apropiate lui Laurenţiu Reghecampf.

Impresara a declarat prin avocatul ei, Olega Burlacu, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că este vorba despre bunuri aflate în coproprietate, având în vedere că încă nu a fost pronunţat divortul, iar Ferrari-ul si barca ar fi fost, de fapt, mutate şi nu sunt dispărute. 

„Sesizarea organelor de urmărire este un drept constituţional, în cazul în care ai convingerea fermă că s-au săvârşit fapte de natură penală! Dar sesizarea pentru furt trebuie făcută doar în cazul în care ai făcut minime diligenţe de identificare a lipsei anumitor bunuri!
În cazul nostru, oricare din încă soţii Reghecampf, atâta timp cât nu a existat separaţie de bunuri sau un partaj voluntar/judiciar, trebuie să întrebe unul pe celălalt (fiind separaţi în fapt), dacă nu cumva unul sau mai multe bunuri deţinute în coproprietate au fost mutate. 

Spre exemplu, poate Ferrari-ul a fost mutat de soţie (încă, potrivit legii) din parcarea din faţa portii în parcarea din spatele casei. Sau, spre exemplu, o anumită barcă a fost ancorată la un ponton al unei prietene, de asta nu poate fi văzută pe lângă casă.

În acest sens, sugerăm că sesizarea organelor de urmărire penală să nu se facă în derizoriu, căci altfel, se săvârşeşte infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare şi se pedepseşte cu închisoarea de până la trei ani.

Totodată, ţinem să-l asigurăm pe domnul Reghecampf că autoturismul Ferrari şi ambarcaţiunea sunt bine, în continuare în proprietatea comună a soţilor, şi cei 400.000 euro invocaţi nu mai pot reprezenta un prejudiciu!”, a declarat Oleg Burlacu, avocatul impresarei.

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf Anamaria Prodan
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close