Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Un martor al exploziei de la Călimăneşti, ajuns la spital cu dureri de cap, a fost programat la tomograf săptămâna viitoare | Motivul invocat de spital

Un martor al exploziei de la Călimăneşti, ajuns la spital cu dureri de cap, a fost programat la tomograf săptămâna viitoare | Motivul invocat de spital

Unul dintre supraviețuitorii exploziei de la Călimănești a ajuns astăzi dimineaţa la spital acuzând dureri de cap. Reacția medicilor când l-au consultat.

de Claudia Popovici    |    22 Sep 2023   •   21:55

Unul din muncitorii aflați pe autostrada A7 la doar 100 de metri de explozia de la Călimănești a ajuns azi dimineaţă la spital cu dureri de cap.

Însă medicul care ar trebui să îi facă tomograf bărbatului este în concediu și deocamdată, pacientul, în opinia medicilor nu reprezintă o urgență. Astfel el a fost internat şi programat abia pe 27 septembrie.

"Sunt internat până pe 27 când am programare la tomograf. Cred că m-a afectat explozia, odată ce m-a luat cu dureri de cap", a spus bărbatul.

Reacția spitalului din Adjud

"Medicul radiolog, cel care face tomografie este în concediu. Este singurul medic radiolog la nivelul spitalului care poate face examen tomograf.  Starea lui (n.r. a pacientului", este destul de stabilă, este o investigație pentru control. N-o să fie problema, starea generală este stabilă. Nu e o chestie de urgență", au spus reprezentanții spitalului din Adjud. 

 

 

×
Subiecte în articol: explozia de la Călimăneşti
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close