Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Mihai Tudose acuză Guvernul Cîțu, de la Bruxelles: "Ali Baba și cei 40 de hoți. Vreo 4 miliarde de euro îi cheltuie pe consultanță"

Mihai Tudose acuză Guvernul Cîțu, de la Bruxelles: "Ali Baba și cei 40 de hoți. Vreo 4 miliarde de euro îi cheltuie pe consultanță"

Când vor veni miliardele de euro de la Bruxelles, alocate PNRR? Ce investiții se vor face în România? Mihai Tudose a avut, miercuri, o intervenție la Antena 3, în direct de la Bruxelles, despre calendarul de definitivare și comunicare a PNRR si prezentarea Planului, de către premierul Cîțu, în Parlament.

Mihai Tudose acuză Guvernul Cîțu, de la Bruxelles: "Ali Baba și cei 40 de hoți. Vreo 4 miliarde de euro îi cheltuie pe consultanță"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2021   •   20:06

"E stupefiant. Ușurință, nonșalanță, nesimțirea cu care suntem mințiți. Toate planurile depuse la Comisie sunt publice deja. Ce s-a prezentat azi în Parlament e o glumă proastă. A venit astăzi gluma de prim-ministru Cîțu și a dat o declarație politică, despre cum o să fie bine când n-o să fie rău, și cum o să fie cald când n-o să fie frig.", a spus Mihai Tudose la Antena 3.

"Ei sunt o greșeală. (...) Ei la Bruxelles au promis marea cu sarea. Au mințit și atunci, mint și acum.

Unde este ținta mare a acestor Ali Baba și cei 40 de hoți? La avansuri, adică vreo 4 miliarde de euro, îi cheltuie pe consultanță și ONG-uri. În 2024, la alegeri, pleacă și după ei potopul."

Calendarul de definitivare și comunicare a PNRR

27-28 mai: negocieri tehnice cu Comisia

28-30 mai: definitivarea textului, ținând cont de ultimele negocieri

31 mai: depunerea oficială a PNRR în sistemul informatic al CE. Se vor depune 30 de documente separate, câte unul pentru fiecare capitol transversal și pentru fiecare componentă.

1 iunie: reunirea textelor într-un format pentru publicare

2 iunie: publicarea integrală și prezentarea PNRR către publicul larg și jurnaliști

×
Subiecte în articol: mihai tudose PNRR Bruxelles

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close