Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Mihai Tudose acuză Guvernul Cîțu, de la Bruxelles: "Ali Baba și cei 40 de hoți. Vreo 4 miliarde de euro îi cheltuie pe consultanță"

Mihai Tudose acuză Guvernul Cîțu, de la Bruxelles: "Ali Baba și cei 40 de hoți. Vreo 4 miliarde de euro îi cheltuie pe consultanță"

Când vor veni miliardele de euro de la Bruxelles, alocate PNRR? Ce investiții se vor face în România? Mihai Tudose a avut, miercuri, o intervenție la Antena 3, în direct de la Bruxelles, despre calendarul de definitivare și comunicare a PNRR si prezentarea Planului, de către premierul Cîțu, în Parlament.

Mihai Tudose acuză Guvernul Cîțu, de la Bruxelles: "Ali Baba și cei 40 de hoți. Vreo 4 miliarde de euro îi cheltuie pe consultanță"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2021   •   20:06

"E stupefiant. Ușurință, nonșalanță, nesimțirea cu care suntem mințiți. Toate planurile depuse la Comisie sunt publice deja. Ce s-a prezentat azi în Parlament e o glumă proastă. A venit astăzi gluma de prim-ministru Cîțu și a dat o declarație politică, despre cum o să fie bine când n-o să fie rău, și cum o să fie cald când n-o să fie frig.", a spus Mihai Tudose la Antena 3.

"Ei sunt o greșeală. (...) Ei la Bruxelles au promis marea cu sarea. Au mințit și atunci, mint și acum.

Unde este ținta mare a acestor Ali Baba și cei 40 de hoți? La avansuri, adică vreo 4 miliarde de euro, îi cheltuie pe consultanță și ONG-uri. În 2024, la alegeri, pleacă și după ei potopul."

Calendarul de definitivare și comunicare a PNRR

27-28 mai: negocieri tehnice cu Comisia

28-30 mai: definitivarea textului, ținând cont de ultimele negocieri

31 mai: depunerea oficială a PNRR în sistemul informatic al CE. Se vor depune 30 de documente separate, câte unul pentru fiecare capitol transversal și pentru fiecare componentă.

1 iunie: reunirea textelor într-un format pentru publicare

2 iunie: publicarea integrală și prezentarea PNRR către publicul larg și jurnaliști

×
Subiecte în articol: mihai tudose PNRR Bruxelles
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close