Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Nicolae Ciucă, anunţul momentului privind candidatul la Primăria Capitalei

Nicolae Ciucă, anunţul momentului privind candidatul la Primăria Capitalei

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit la Antena 3 CNN despre candidatul pentru Primăria Generală a Capitalei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Feb 2024   •   20:40

Pentru Primăria Capitalei fiecare partid va realiza propriul sondaj, transmite Nicolae Ciucă.

PNL şi PSD derulează, în această perioadă, sondaje de opinie care să stabilească posibilii candidaţi care "să se alinieze la aşteptările cetăţenilor".

El a precizat că trebuie să existe o corelaţie între aşteptările cetăţenilor din Bucureşti şi viitorul primar al Capitalei.

Ciucă a precizat că PNL îl are ca posibil candidat pe Sebastian Burduja, dar că este necesar ca soluția cea mai bună pentru Capitală să fie dată în urma unui sondaj.

"În momentul de față, la nivelul Partidului Național Liberal există în desfășurare o serie de analize. Sigur, avem un posibil candidat în persoana lui Sebastian Burduja, care este și președintele interimar al filialei București, dar considerăm că în urma sondajelor și cifrelor care au rezultat din opțiunile cetățenilor este nevoie să identificăm cea mai bună soluție pentru București", a explicat liderul PNL. 

Liderul PNL a menţionat că ambele sondaje vor avea întrebări similare, dar vor fi realizate cu case de sondare diferite.

El a precizat că deciziile privind candidaturile pentru Primăria Capitalei vor fi luate în forurile de conducere ale partidelor şi apoi în coaliţie.

În ceea ce priveşte o eventuală căutare a soluţiilor privind candidaturile pentru această funcţie în afara partidelor, Nicolae Ciucă a spus că nu neapărat se întâmplă acest lucru.

"Este nevoie ca partidele politice să caute în afara partidelor, să deschidă ușile, să deschidă porțiile", a mai declarat el.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close