Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Plan Roşu de intervenţie activat la 2 Mai | Accident grav între un autocar şi un autoturism

Plan Roşu de intervenţie activat la 2 Mai | Accident grav între un autocar şi un autoturism

Un accident grav a avut loc între un autocar şi un autoturism în localitatea 2 Mai din Constanţa. Autoritățile au activat Planul Roşu de intervenţie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Feb 2024   •   19:16

Un accident rutier a avut loc în această seară între un autoturism și un autocar în localitatea 2 Mai. Potrivit ISU Constanţa, trei persoane aflate în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale şi ulterior au fost transportate la spital. 

"Într-adevăr, în această seară, în jurul orei 18:00, am primit un apel unic de urgență la 112 prin care am fost solicitați să intervenim la un accident rutier petrecut între un autocar și un autoturism în localitatea 2 Mai.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului s-a luat imediat decizia de a fi activat Planul Roșu de Intervenție, acesta fiind activat începând cu ora 18:05.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini cu accidentul produs la 2 Mai, Constanţa

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului au fost alocate mai multe forțe din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța o autospecială de stingere, o descarcerare, de autospeciale pentru transport personal și victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD.

De asemenea, în sprijinul colegilor mei au fost alocate și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. La fața locului au fost triate și evaluate toate persoanele din autocar 24, dintre care 21 de adulți și trei copii.

Cele trei persoane care se aflau în autoturism au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi au plecat spre Spitalul Județean Constanța cu ambulanțele, toate cele trei persoane fiind conștiente, cooperante", a spus purtătorul de cuvânt ISU Constanța, Ana Maria Stoica, la Antena 3 CNN. 

 

×
Subiecte în articol: accident 2 mai accident autocar
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close