Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Primele imagini cu Dănuţ Lupu, după ce a fost eliberat din Penitenciarul Rahova: "Am făcut o greșeală, am plătit-o. Când voi lua permisul voi conduce iar"

Primele imagini cu Dănuţ Lupu, după ce a fost eliberat din Penitenciarul Rahova: "Am făcut o greșeală, am plătit-o. Când voi lua permisul voi conduce iar"

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost eliberat din Penitenciarul Rahova. Iată primele imagini şi declaraţii făcute de marele sportiv!

Primele imagini cu Dănuţ Lupu, după ce a fost eliberat din Penitenciarul Rahova: "Am făcut o greșeală, am plătit-o. Când voi lua permisul voi conduce iar"
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Apr 2024   •   20:34

Ajuns la vârsta de 56 de ani,Dănuţ Lupu, fost fotbalist din Generația de Aur, a fost condamnat definitiv, în data de 2 octombrie, la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru conducere fără permis.

Pentru că, la acel moment, acesta era plecat în străinătate, s-a predat abia șase zile mai târziu, pe Aeroportul Henri Coandă, după ce autoritățile îl dăduseră deja în urmărire internațională.

În această seară, Dănuţ Lupu a devenit liber după ce Tribunalul București a luat decizia în acest sens. 

Practic, judecătorii au respins contestația făcută de procurorii care doreau ca Dănuț Lupu să-și execute întreaga pedeapsă de șapte luni și 10 zile pentru conducere fără permis. 

"În momentul când voi lua permisul voi conduce iar"

La ieșirea din Penitenciarul Rahova, Dănuţ Lupu a declarat că regretă faptele sale şi va face toate demersurile necesare pentru a-şi recupera permisul de conducere.

"Eu cred că am făcut o greșeală, am plătit-o. Regret ceea ce am făcut. Acum mă duc acasă, am o familie. O să mă duc şi o să fac ceea ce este posibil să-mi redobândesc carnetul de conducere. În momentul când îl voi lua, voi conduce iar. Eu nu am făcut niciun accident, nu m-au prins drogat, nu am omorât pe nimeni. Legile sunt făcute doar pentru unii", a spus Dănuț Lupu la ieșirea din pușcărie. 

Dănuţ Lupu a declarat în instanță că va ocupa un post de director sportiv la un club de fotbal din Capitală.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close