Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Imagini cu reporterul Antena 3, Mădălina Mihalache, îmbrâncit la Congresul PNL: ”O mostră de liberalism marca echipa câștigătoare”

Imagini cu reporterul Antena 3, Mădălina Mihalache, îmbrâncit la Congresul PNL: ”O mostră de liberalism marca echipa câștigătoare”

Mădălina Mihalache, reporter Antena 3, a publicat un filmuleț în care a dezvăluit faptul că, în timpul Congresului PNL de pe 25 septembrie, a fost îmbrâncită de mai mulți liberali, pentru că voia să filmeze cum votează delegații.

Imagini cu reporterul Antena 3, Mădălina Mihalache, îmbrâncit la Congresul PNL: ”O mostră de liberalism marca echipa câștigătoare”
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    27 Sep 2021   •   21:22

Jurnaliștii de la toate posturile de televiziune, inclusiv Mădălina Mihalache, reporter Antena 3, prezenți la Congresul PNL de pe 25 septembrie 2021, au fost îmbrânciți de liberali.

”N-am scris până acum pentru că n-aveam dovada. Vreau doar să știți că în nouă ani de PSD doar la mitingul de la Târgoviște am mai pățit așa ceva!

Mulțumesc, Sorina Ionaşc și Iulia Garbacea! Camerele lor au surprins momentul!

Urmăriți o mostră de liberalism marca #echipacastigatoare!”, a scris Mădălina Mihalache alături de filmarea în care se poate observa cum este îmbrâncită.

N-am scris pana acum pentru ca n-aveam dovada. Vreau doar sa stiti ca in noua ani de PSD doar la mitingul de la Targoviste am mai patit asa ceva! Multumesc, Sorina Ionaşc si Iulia Garbacea! Camerele lor au surprins momentul! Urmariti o mostra de liberalism marca #echipacastigatoare!

Publicată de Madalina Mihalache pe Luni, 27 septembrie 2021

Mădălina Mihalache a povestiti că, la momentul în care s-a întâmplat, nu și-a dat seama de gravitatea situației.

”Am rămas și eu surprinsă, șocată, când am văzut pentru prima dată aceste imagini. Noi am relatat, încă din ziua de sâmbătă, că jurnaliștii au fost îmbrânciți. Nu aveam însă aceste imagini, abia astăzi le-am primit.

Am fost șocată să văd gravitatea acestor imagini. Erau agenți de pază și, în același timp, și membri de partid, membri din ambele echipe care au candidat.

(...) Nu îl recunosc pe domnul în sacou gri, care a fost cel mai agresiv cu noi. Și cei din PNL încearcă să îl identifice”, a declarat Mădălina Mihalache la Antena 3.

×
Subiecte în articol: madalina mihalache Congres PNL
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close