Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Robert Negoiţă îl acuză pe Nicuşor Dan că fuge de primarii de sector: "Nu am întâlnit aşa ceva. Să nu îl poţi găsi, să stea pitit"

Robert Negoiţă îl acuză pe Nicuşor Dan că fuge de primarii de sector: "Nu am întâlnit aşa ceva. Să nu îl poţi găsi, să stea pitit"

Sătui să mai aştepte pe la uşile Primăriei Generale sau să aştepte un răspuns din partea primarului general, primarii de sector au ajuns să îl vâneze pe Nicuşor Dan pe oriunde se duce.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2023   •   20:40

După Ciprian Ciucu, a venit rândul lui Robert Negoiţă să ceară explicaţii pentru proiectele de infrastructură blocate în sectorul trei de primarul general.

Reacţia lui Nicuşor Dan a fost una cel puţin neaşteptată. I-a urat lui Robert Negoiţă o zi bună şi a fugit cât mai departe de întrebările primarului de sector!

Primarul sectorului trei a încercat să afle când se vor debloca proiectele ce vizează construcţia de pasaje şi noi bulevarde care să fluidizeze traficul, însă fără prea mult succes.

"Domn' primar general când vă găsesc şi eu? Nu-mi răspundeţi la telefon domn primar, nici la mesaje! Avem documente, avem studii, se blochează traficul, murim sufocaţi în oraşul ăsta. Peste o tonă şi jumătate amprentă de carbon în fiecare oră din cauză că blocaţi proiectele de fluidizare a traficului", i-a spus Robert Negoiţă.

Citeşte şi: Sondaj dezastruos pentru Nicuşor Dan | Topul politicienilor în care românii au încredere

Însă edilul capitalei nu a fost dispus să discute despre infrastructura de la nivelul sectorului 3.

Cum situaţia devenea din ce în ce mai agitată, Nicuşor Dan a ieşit rapid din mulţime. Totul spre disperarea primarului Robert Negoiţă.

Primarul sectorului 3 nu este primul care se plânge că nu poate purta o discuţie cu edilul capitalei. De-a lungul mandatului, alţi primari precum Ciprian Ciucu sau Radu Mihaiu s-au plâns că Nicuşor Dan nu le răspunde la telefon sau la mesaje.

Robert Negoiţă, despre Nicuşor Dan: "De mai bine de un an de zile nu îl găsesc deloc"

"Eu am lucrat cu mai mulţi primari generali, nu am întâlnit aşa ceva. Să nu îl poţi găsi, să stea pitit, să fugă. Deci realmente, astăzi, fugea de mine.

Mi se pare că trăim într-o lume absurdă. Nu se poate aşa ceva! Acesta este primarul general? Care nu e stare să îşi ia o întâlnire, nu e în stare să discute(...) E pur şi simplu incredibil ce se întâmplă cu primarul general", a spus Robert Negoiţă marţi, în direct, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close