Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii "Mi-a spus că mă iubeşte" | O românca din Spania a rămas fără bani în cont, după ce a crezut că "vorbeşte" cu Brad Pitt

"Mi-a spus că mă iubeşte" | O românca din Spania a rămas fără bani în cont, după ce a crezut că "vorbeşte" cu Brad Pitt

O româncă din Spania şi-a pierdut toţi banii după ce a fost abordată de un individ care se recomanda a fi Brad Pitt, pe TikTok.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   21:47

Totul a început când Elena, o româncă care locuiește în localitatea spaniolă Ourense, a fost contactată şi invitată să facă parte dintr-un grup VIP pe TikTok.

Potrivit ei cel care i-a lansat invitaţia a fost chiar Brad Pitt. Şi pentru că este un actor pe care îl apreciază românca a acceptat cu plăcere să îşi dea datele personale pentru a avea acces în grupul select. Discuțiile cu "Brad Pitt" au continuat apoi pe WhatsApp acolo unde escrocul a continuat să-i obţină femeii încrederea totală cu poze şi documente, evident false.

După mai multe asemenea conversaţii online, actorul i-a spus româncei că vrea să îi trimită un cadou. Însă după ceva timp acesta a spus că respectivul colet a fost reţinut la vamă, iar ea trebuia să facă un transfer bancar în valoare de 1.020 de euro.

"Am făcut transferul prin MoneyGram, am mers să-l caut și nu exista. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a mi-l trimite direct acasă.(...)

O românca din Spania a rămas fără bani în cont, după ce a crezut că "vorbeşte" cu Brad Pitt

Le-am trimis 300 de euro de pe card și încă 1.000 de euro prin transfer. În plus, au toate datele mele: NIE (codul fiscal spaniol) și adresa mea. Totul, pentru că atunci când faci un abonament îți cer totul”, a mai spus Elena.

Vreau doar să știu cine este cu adevărat în spatele acestei escrocherii”, a spus femeia, potrivit gândul.ro.

Într-un final românca şi-a dat seama că a fost victima unei escrocherii şi a anunţat Poliţia.

"Poliţia spune că ce s-a întâmplat este foarte grav, pentru că suplinirea identității, tâlhăria, sunt infracțiuni. Mi-a spus că e aici (n.r Spania) de luni şi este foarte dezamăgit că sunt tăcută. Nu-l blochez, îl las aşa ca să am dovezi. I-am spus din noiembrie să nu se joace mult cu mine că sunt o femeie simplă. Sunt loială pentru că sunt pe internet. Dar dacă mă prinde te denunţ.

Am ştiut din start cine este, Cum a vorbit cu mine. Îi era frică. M-a întrebat dacă sunt jurnalistă. Dacă îl blochez el se întoarce mereu. Nici nu ştiu cum să-l scot din telefon.M-am simţi foarte rău, pentru că nu sunt deloc proastă şi pot să mă trezesc şi când o fac încep să pun întrebări. Îmi spune că mă iubește mult, cu inimioare, sărutări, îmbrățișări. Au o tehnică sentimentală", a spus femeia unei publicaţii locale.

×
Subiecte în articol: romanca inselatorie online
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close