Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Tineri ucraineni, filmaţi când se distrează la un club cu plajă şi piscină. Zelenski: "Cei care nu luptă pe linia frontului trebuie să ajute la luptă. Nu în baruri, nu în cluburi"

Tineri ucraineni, filmaţi când se distrează la un club cu plajă şi piscină. Zelenski: "Cei care nu luptă pe linia frontului trebuie să ajute la luptă. Nu în baruri, nu în cluburi"

Un clip video dintr-un club cu plajă şi piscină din Kiev, o bucată de aparentă normalitate într-o ţară lovită de tragedia războiului a stârnit reacţii foarte critice din partea celor de pe reţelele sociale şi a declanşat diverse teorii ale conspiraţiei din partea unor propagandişti.

Tineri ucraineni, filmaţi când se distrează la un club cu plajă şi piscină. Zelenski: "Cei care nu luptă pe linia frontului trebuie să ajute la luptă. Nu în baruri, nu în cluburi"
Sursa foto: TikTok / @zhadyftw
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Aug 2023   •   11:15

Aparent lipsiți de griji, la sute de kilometri distanță de realitatea brutală a frontului, mai mulți tineri din Kiev se distrează într-un decor parcă inspirat de un videoclip hip-hop din Florida. 

Este vorba despre Ibiza Beach Club, care constă dintr-o piscină de 25 metri pe malul Niprului, trei baruri și numeroase șezlonguri întinse sub umbrele, pe o plajă cu nisip fin.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a apărut în spaţiul public cu un mesaj pentru tinerii care se distrează.

“Toată lumea este în război. Ucraina este în război. Şi cei care nu luptă pe linia frontului trebuie să ajute la luptă. Nu în baruri, nu în cluburi, nu în curse de stradă sau vreun felk de consum ostentativ, ci prin a-i ajuta pe războinici într-un fel anume. Asta ca să nu spun mai multe.

Toată adrenalina ţării, toate emoţiile ţării, toată puterea ţării ar trebuie să fie acolo – în luptele pentru binele statului nostru. 

Pentru că binele Ucrainei este principiul-cheie. Pentru altceva sau pentru binele propriu va fi mai târziu, când câştigăm.  Acum este apărare. Acum este război”, a precizat preşedintele Ucrainei.

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski Odesa Război Ucraina
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close