Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Trafic blocat complet pe DN2, în Afumați, lângă București: Transportatorii și fermierii și-au părăsit mașinile și protestează la pas

Trafic blocat complet pe DN2, în Afumați, lângă București: Transportatorii și fermierii și-au părăsit mașinile și protestează la pas

Circulația rutieră este blocată vineri seara în totalitate pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voulntari, după ce manifestanții din transporturi și agricultură au părăsit mașinile și protestează la pas.

Trafic blocat complet pe DN2, în Afumați, lângă București: Transportatorii și fermierii și-au părăsit mașinile și protestează la pas
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    12 Ian 2024   •   20:41

Update 22:10 Traficul rutier s-a reluat vineri seara, pe DN 2, în localitatea Afumați, județul Ilfov, unde fusese blocat de protestatarii din agricultură și de transportatori.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis vineri noaptea că circulația rutieră a fost reluată parțial pe DN 2, în localitatea Afumați, județul Ilfov.

La ora transmiterii știrii, se circulă pe cele 2 benzi ale sensului de mers către Urziceni, traficul desfășurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Știrea inițială: Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în contextul protestelor transportatorilor rutieri/fermieri, care au circulat cu viteză redusă pe timpul zilei pe DN 2 și Centura Capitalei, îngreunând traficul, la această oră șoferii mașinilor prezente pentru manifestare au coborât din acestea și protestează pedestru.

Astfel, este blocată circulația pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voluntari.

Jandarmii intervin pentru a elibera o bandă de circulație, pentru ca traficul să fie reluat.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close