Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Tudorel Butoi, despre cercul suspecților în asasinatul de la Arad: ”Colegii mei vor cădea din parașuta mafioților care vin din Italia. Ar putea fi mult mai aproape”

Tudorel Butoi, despre cercul suspecților în asasinatul de la Arad: ”Colegii mei vor cădea din parașuta mafioților care vin din Italia. Ar putea fi mult mai aproape”

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a înaintat mai multe ipoteze în cadrul emisiunii ”În fața națiunii” despre cine ar putea face parte din cercul suspecților în dosarul asasinatului de la Arad. Expertul consideră că specialiștii trebuie să își îndrepte atenția în perimetrul granițelor țării, și nu în Italia sau Rusia.

Tudorel Butoi, despre cercul suspecților în asasinatul de la Arad: ”Colegii mei vor cădea din parașuta mafioților care vin din Italia. Ar putea fi mult mai aproape”
Sursa foto: Antena3
de Adelina Miron    |    Roxana Ciucă    |    02 Iun 2021   •   19:22

”Se pleacă de la victimă. Iată că cu o săptămână în urmă aveam o victimă în persoana unui om așezat, respectuos, care împărțea binele peste tot, asta era fața acestui nefericit individ. Acum iată că aflăm că omul nostru se afla într-o conjunctură conflictuală de tot marasmul. Certuri, viață duplicitară, concubinaj, mașini cumpărate pe numele altora, furturi din casă pe care nu le reclamă.

Atunci, din tot hățișul acesta trebuie să alegem persoana care era deranjată cel mai mult de acest comportament. Deci, cui producem noi un bine prin acest omor? Cui folosește? Din lumea aceasta conflictuală am convingerea că colegii mei de la structurile implicate vor cădea din parașuta mafioților care vin din Italia, din spațiul rus, întunericul e sub lampă, tot timpul.(...) Ar putea fi mult mai aproape.”, a explicat Tudorel Butoi pentru Antena3.

Cine era Ioan Crișan

Ioan Crişan , bărbatul mort după ce autoturismul lui a explodat, era un prosper om de afaceri. A stat 25 de ani la primul sau job: electronist la Aeroportul din Arad, pentru ca mai apoi să se orienteze către transporturi.

Pasionat de pescuit, Crişan a decis să investească în peşti aşa că a înfiinţat firma Crimatex, prima crescatorie de somn african din ţară.

Totodată, Tudorel Butoi consideră că ar trebui luat în calcul și scenariul în care persoanele care l-au asasinat pe Ioan Crișan îi datorau acestuia bani. 

A cumpărat o fostă topitorie de cânepă la Iratoşu, la 7 kilometri de Arad și a amenajat aici 22 de bazine, unde a început să crească somni africani care ajung si la 15 kilograme. Ulterior, afaceristul a investit și într-o unitate de procesare a cărnii, pentru a produce mezeluri din pește.

Anul trecut a adus în ţară şi doi crocodili, pe care voia sa-i crească pentru carne. Pandemia i-a dat, însă, planurile peste cap. Deşi afacerile par că îi merg bine, Crişan a avut procese cu doua firme de asigurări, diferiti creditori sau chiar cu firma de salubritate.

×
Subiecte în articol: Tudorel Butoi asasinat Arad
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close