Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Tzancă Uraganu, amenințat de interlopi. Locul unde se ascunde manelistul: "Nu prea mai pot ieși nicăieri"

Tzancă Uraganu, amenințat de interlopi. Locul unde se ascunde manelistul: "Nu prea mai pot ieși nicăieri"

Tzancă Uraganu se ascunde de interlopi și cere ajutorul poliției. Manelistul a fost nevoit să se ascundă pentru că se teme că viața îi este pusă în pericol.

de Georgiana Murgilă    |    13 Dec 2023   •   21:41

Manelistul Tzancă Uraganu a acuzat mai mulți interlopi din Capitală că i-au luat banii câștigați din spectacole.

Interpretul de manele s-a refugiat în străinătate și transmite de acolo faptul că se simte în sfârșit în siguranță, având în vedere că și-a luat și familia, pentru că, susține el, îi este frică pentru viața lui, dar și pentru viețile copiilor, având în vedere că a fost amenințat de nenumărate ori de interlopi, care îi cereau taxă de protecție.

Mai mult, Tzancă a spus că la un eveniment din Germania i-ar fi fost furat un ceas și ar fi fost agresat de acești indivizi extrem de periculoși.

Și o mașină a artistului a fost sechestrată de acești indivizi pentru că i-ar fi cerut câteva mii de euro drept taxă de protecție.

Citește și: Un cunoscut manelist a fost reţinut pentru înşelăciune, după ce a dat ţeapă la o nuntă

Potrivit unor surse, s-ar fi sesizat inclusiv procurorii de la Ploiești. Artistul a spus că polițiștii trebuie să ia măsuri astfel încât să nu i se întâmple ceva lui sau familiei sale.

Nu este singurul caz, în trecut au fost numeroase dosare cu maneliști care au fost audiați drept părți vătămate în dosare.

"Nu prea mai pot ieși nicăieri, sunt amenințat de niște interlopi foarte periculoși și renumiți în același timp. M-au amenințat. Am fost tâlhărit, mi-au luat și o mașină care se află în custodia poliției acum.

Vă rog să vorbiți de mine pentru că cu acest oameni nu se mai poate trăi, sunt foarte periculoși. Vă spun că sunt undeva ascuns", a spus Tzancă Uraganu pe pagina lui de socializare.

×
Subiecte în articol: Tzanca Uraganu
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close