Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Vedete internaționale, jefuite la Cluj. România se face din nou de râs

Vedete internaționale, jefuite la Cluj. România se face din nou de râs

Mai multe vedete internaționale au fost jefuite săptămâna trecută în incinta Cluj Arena. Polițiștii efectuează verificări.

de Ioana Mircea    |    28 Iun 2023   •   21:23

Mai mulți fotbaliști au rămas fără încălțăminte, în timpul partidelor pe care Italia le-a jucat la Cluj, cu Franța U21 și cu Elveția U21.

Se pare că hoții ar fi dintre cei care lucrează la stadionul Cluj Arena sau dintre angajații firmelor care își desfășoară activitatea pe stadion în aceste zile, întrucât la vestiare nu are acces publicul larg.

„La data de 25 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie, persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.

Citește și: Cum a făcut un ofițer de informații să dispară 25.000 de euro, după o beție. Scandal în unitatea secretă a Armatei

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a declarat Inspectoratul Poliției Județene Cluj, potrivit bzc.ro.

×
Subiecte în articol: cluj arena Cluj jaf
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close