Antena 3 CNN Actualitate Media Badea, către Ungureanu: "Imi declar mulţumirea că ceea ce spune numele propriu Udrea nu este important pentru dumneavoastră!"

Badea, către Ungureanu: "Imi declar mulţumirea că ceea ce spune numele propriu Udrea nu este important pentru dumneavoastră!"

Badea, către Ungureanu: "Imi declar mulţumirea că ceea ce spune numele propriu Udrea nu este important pentru dumneavoastră!"
Sursa foto: foto. antena3.ro
de S.T.    |    14 Mar 2012   •   11:19

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns invitaţiei lui Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei". Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, nu s-a sfiit în a comenta declaraţiile prim-ministrului, insistând să afle dacă Lucian Duţă va fi sau nu demis din funcţia de director al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

"Eu sufăr foarte tare pentru că nu am înţeles dacă îl daţi sau nu afară pe Duţă(...)Vă întreb: îl daţi sau nu afară pe Duţă?", a spus Badea nedumerit de răspunsul premierului Ungureanu referitor la această decizie.

Pe marginea subiectului crizei citostaticelor, premierul Ungureanu a spus că trebuie să ai toate elementele pentru a destitui pe cineva legal, precizând că, etic, pentru el nu sunt importante destituirile, ci construirea unei echipe

 Înverşunatul Badea a primit drept răspuns, replica "fiecare plăteşte pentru propriile greşeli".




VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALA A EMISIUNII "În gura presei" DE LA ANTENA 3.

Citeşte şi:


Mihai Răzvan Ungureanu, despre demiterea lui Duţă: Nu înlocuirea unui om schimbă un sistem






×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea Elena Udrea
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close