Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: O lucrare ştiinţifico-fantastică e mai mult ştiinţifică sau mai mult fantastică?

Badea: O lucrare ştiinţifico-fantastică e mai mult ştiinţifică sau mai mult fantastică?

Badea: O lucrare ştiinţifico-fantastică e mai mult ştiinţifică sau mai mult fantastică?
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Feb 2013   •   23:54

Mircea Badea a comentat în ediţia de marţi seară a emisiunii "În gura presei" gestul procurorilor DNA de a contesta bazele "ştiinţifice" ale unei lucrări scrise de fostul premier PSD Adrian Năstase, în închisoare.

Badea subliniază absurdul situaţiei în acest caz, în care un procuror îşi dă cu părerea în faţa instanţei cu privire la bazele „ştiinţifice" ale unei lucrări, "în baza a nimic".

"Cum îşi poate permite procurorul astfel de manifestări de tupeu , nu faţă de Năstase, ci faţă de lege!", a exclamat Badea

"Dacă scrii un roman poliţist, ala poate fi considerat o lucrare ştiinţifică? (...) O lucrare ştiinţifico-fantastică este mai mult ştiinţifică sau mai mult fantastică?", a continuat Mircea Badea.



Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare în dosarul Trofeul Calităţii, a obţinut o reducere a pedepsei cu 45 de zile după ce a scris o carte în penitenciar, au declarat surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Judecătoria Sectorului 4 a admis, marţi, cererea fostului premier PSD Adrian Năstase de eliberare înainte de termen, însă decizia nu este definitivă. Parchetul a atacat deja decizia de astăzi.



×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close