Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: O să vă explic şi vouă jurnaliştilor, care transmiteţi informaţii false, cum stă treaba cu procesul lui Patriciu

Badea: O să vă explic şi vouă jurnaliştilor, care transmiteţi informaţii false, cum stă treaba cu procesul lui Patriciu

Badea: O să vă explic şi vouă jurnaliştilor, care transmiteţi informaţii false, cum stă treaba cu procesul lui Patriciu
19 Oct 2011   •   23:53

Badea a comentat în ediţia de miercuri a emisiunii "În gura presei" subiectul procesului dintre Traian Băsescu şi Dinu Patriciu.

Dat fiind faptul că mulţi jurnalişti au tendinţa să transmită informaţii incorecte oamenilor referitor la ce s-a întâmplat cu procesul şi ce a însemnat de fapt hotărârea judecătorească dată, realizatorul a explicat despre ce a fost vorba în cazul respectiv.

"O să vă explic chiar şi vouă jurnaliştilor, care transmiteţi informaţii populaţiei, bă, transmiteţi informaţii false bă! Şi atunci o să vă explic cum e treaba cu procesul lui Patriciu [...] Dacă Gheorghe zice despre Maria în piaţă că e curvă şi Maria îl dă în judecată pentru că a calomniat-o, lumea se aşteaptă că în acel proces o să se hotărască dacă Maria e sau nu curvă. Nu! Nici vorbă! În acel proces de calomnie o să se hotărască ce prejudicii de imagine i-a adus Gheorghe Mariei, indiferent dacă Maria e curvă sau nu. Pentru că dacă Maria e curvă sau nu, e fix treaba ei personală. Dacă prostituţia e scoasă în afara legii, deci Maria încalcă legea, există organe abilitate care să o bage pe Maria la pârnaie. Dar asta nu îl îndreptăţeşte pe Gheorghe în nici un caz să umble prin piaţă şi să zică 'Maria e curvă!' De ce? Că nu e treaba lui. Nu are Gheroghe nici o treabă cu acest subiect", a precizat Badea.



Vezi înregistrarea emisiunii aici.



×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close