Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. După declaraţiile preşedintelui, Elena Băsescu ar trebui să demisioneze din PE (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. După declaraţiile preşedintelui, Elena Băsescu ar trebui să demisioneze din PE (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. După declaraţiile preşedintelui, Elena Băsescu ar trebui să demisioneze din PE (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
14 Iul 2009   •   23:56

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Mircea Badea se declară revoltat de afirmaţiile făcute marţi de către preşedintele Traian Băsescu la ceremonia de învestire în funcţie a noului ministru al Tineretului.

În opinia sa, declaraţiile şefului statului confirmă, practic, că ceea ce s-a întâmplat de Ziua Tineretului a fost doar o plată pentru campania electorală.

Astfel, susţine Badea, în urma afirmaţiilor făcute de preşedinte, fiica acestuia, Elena Băsescu, ar trebui să îşi prezinte demisia din Parlamentul European.

"Preşedintele ne spune că el ştia, că era la curent cu faptul că nişte acţiuni de natură electorală în media, prezenţa unor politicieni în emisiuni, în clipuri urmează să fie plătite după aia din bani publici. Asta ne spune preşedintele. (...) El, cu gura lui, confirmă că ce s-a întâmplat de Ziua Tineretului a fost o plată pentru campania electorală. (...) La data aceea, Elena Băsescu avea deja trei săptămâni de campanie electorală televizată. (...) Atunci, eu afirm aici că, în urma afirmaţiilor preşedintelui României, care ne spune că o campanie electorală a unor băieţi şi fete, printre care şi fata domniei sale, a fost plătită integral sau parţial din bani publici, mie mi se pare normal ca domnişoara Elena Băsescu să demisioneze din Parlamentul European", susţine Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close