Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Mi-am dat seama că sunt un bou! Iar m-a dojenit preşedintele (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Mi-am dat seama că sunt un bou! Iar m-a dojenit preşedintele (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Mi-am dat seama că sunt un bou! Iar m-a dojenit preşedintele (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
20 Sep 2009   •   23:35

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

?Sunt un mare bou. Din nou m-a dojenit domnul preşedinte. E obsedat săracu...?. Aşa a început Mircea Badea emisiunea de duminică seara.

?M-am gândit ca preşedintele are dreptate. Şi o să schimb emisiunea. Şi poate că aşa preşedintele se va ocupa şi el de ţară, în loc să se uite la televizor!?

Mircea Badea a şi citit o parte din declaraţia făcută de preşedinte. ?Sunt pe la unele televiziuni oameni iresponsabili. Iresponsabilitatea nu are ce cauta la televizor. Le e scarbă de România, spun că ar vrea să plece. Românii au nevoie sa fie respectati de toţi?, a spus Traian Băsescu.

?Dacă n-am mai face emisiuni, poate că domnul preşedintele si-ar mobila creierul cu alte probleme. Preşedintele ar trebui să se gândească la lucruri mai importante. Parcă nu de asta am angajat un preşedinte. Parcă nu de asta i-am dat leafă şi vânzări anteriore?, a adăugat prezentatorul.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close