Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Opinia lui Guţă contează, el a fost important în realegerea lui Băsescu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Opinia lui Guţă contează, el a fost important în realegerea lui Băsescu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Opinia lui Guţă contează, el a fost important în realegerea lui Băsescu (VIDEO)
23 Feb 2010   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Replica dată de Nicolae Guţă la afirmaţia lui Traian Băsescu referitoare la numărul de români care ascultă manele a fost comentată pe larg de Mircea Badea. În opinia sa, părerea lui Guţă era importantă, dacă luăm în considerare faptul că, în timpul campaniei electorale, manelistul s-a numărat printre cei care au cântat pentru şeful statului.

"Omu' a ţinut o cuvântare. Discursul lui Guţă despre afirmaţiile prezidenţiale. E normal, pentru că Guţă a fost un participant activ la campania preşedintelui Băsescu. Deci un pion important în realegerea preşedintelui Băsescu pe post. Pe postul de preşedinte", este de păerere Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close