Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Trebuia să trimitem în Haiti şi o poşetă de-a doamnei Udrea" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Trebuia să trimitem în Haiti şi o poşetă de-a doamnei Udrea" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Trebuia să trimitem în Haiti şi o poşetă de-a doamnei Udrea" (VIDEO)
Sursa foto: badea
20 Ian 2010   •   23:43

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.






Mircea Badea comentează declaraţia delegaţiei FMI, care a anunţat că a treia tranşă de bani va fi acordată pentru finanţarea deficitului bugetar, însă următoarele tranşe nu vor mai avea această destinaţie. Concluzia pe care o trage Mircea Badea este că România nu se va descurca în aceste condiţii. Motivul? Cei care ne conduc sunt la fel de limitaţi în orizonturi şi planificare ca şoferii din trafic care conduc cu ochii ţintuiţi la bara maşinii din faţă.

Continuând în aceeaşi temă, Badea comentează despre cei 50.000 de euro trimişi de România ca ajutor pentru victimele cutremurului din Haiti, spunând că ar fi trebuit să se trimită şi o poşetă de-a doamnei Udrea, dacă tot vroiam să-i ajutăm pe haitieni.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close