Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: A vorbi de segmente ale autostrăzii Bucureşti-Ploieşti e ca şi cum ai vorbi de părţi din Boc. E imposibil

Mircea Badea: A vorbi de segmente ale autostrăzii Bucureşti-Ploieşti e ca şi cum ai vorbi de părţi din Boc. E imposibil

Mircea Badea: A vorbi de segmente ale autostrăzii Bucureşti-Ploieşti e ca şi cum ai vorbi de părţi din Boc. E imposibil
26 Aug 2011   •   08:33

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat în emisiunea „În gura presei“ pe marginea autostrăzii Bucureşti - Ploieşti care, potrivit unui articol din Jurnalul Naţional, va fi făcută pe bucăţi până la sfârşitul anului.

„Ploieştiul este aproape un cartier din Bucureşti. A face o autostradă între Bucureşti şi Ploieşti e ca şi cum cineva şi-ar face o autostradă din baie în sufragerie“, a comentat realizatorul TV într-un mod sarcastic.

Badea a mai spus, adiacent subiectului, că „standardul de penibil a fost stabilit când noi, românii, am făcut autostradă între Câmpia Turzii şi Gilău.“

„Deci din moment ce a fost făcut-o autostrada Câmpia Turzii-Gilău, de ce să nu vorbim despre autostradă între Bucureşti şi Ploieşti?!“, a întrebat retoric Badea.

Realizatorul TV a explicat că ideea de autostradă a apărut din necesitatea cuiva de a se deplasa rapid şi relativ ieftin între puncte foarte îndepărtate.

„Te umpli de ridicol numai când pronunţi Autostrada Bucureşti - Ploieşti. Ei bine, nu numai că se numeşte autostradă, dar are şi bucăţi. Faptul că au reuşit să execute la autostrada Bucureşti-Ploieşti nişte subdiviziuni este senzaţional. Este ca şi cum Boc ar fi împărţit la rândul lui pe segmente. Nu ai cum. De ce? Pentru că şi microscopul are simţul lui de ridicol“, a comentat Badea.

„Nu ai cum să vezi porţiuni din Boc. Despre Boc trebuie vorbit ca despre un întreg. Aşa mai poate fi zărit“, a fost concluzia lui Badea.

 


×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close