Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, cu dantelă la gât: Se numeşte jabou, hainele moderne erau la spălat

Mircea Badea, cu dantelă la gât: Se numeşte jabou, hainele moderne erau la spălat

Mircea Badea, cu dantelă la gât: Se numeşte jabou, hainele moderne erau la spălat
Sursa foto: Foto: Video News
13 Dec 2010   •   23:51

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a avut o apariţie mai puţin obişnuită în ediţia de luni a emisiunii sale. Realizatorul "În gura presei" a renunţat pentru scurt timp la clasica vestimentaţie, pe care a ales să o înlocuiască cu un jabou - un accesoriu de îmbrăcăminte (astăzi femeiască) format din mai multe volane de dantelă sau mătase fixate ca o cravată.

"E un costum normal... De ce? Vi se pare diferit? (...) Ideea e că rândul meu de haine moderne erau la spălat şi l-am pus pe ăsta. Pe vremea când am început eu televiziunea, astea se purtau. Acuma am înţeles că sunt vintage", a explicat în glumă Mircea Badea.

"Se numeşte jabou. Să nu se simtă nimeni insultat de terminaţie. Aşa cum există rapperul Ja Rule, aşa existăla gâtul meu un articol vestimentar numit jabou", a mai spus Badea.

Mircea Badea, cu jabou la gât

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close