Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Dacă vom fi în continuare puhavi, îngrăşaţi sufleteşte şi mintal, vom râgâi a lene, ne va lua dracu!

Mircea Badea: Dacă vom fi în continuare puhavi, îngrăşaţi sufleteşte şi mintal, vom râgâi a lene, ne va lua dracu!

Mircea Badea: Dacă vom fi în continuare puhavi, îngrăşaţi sufleteşte şi mintal, vom râgâi a lene, ne va lua dracu!
07 Ian 2014   •   23:55

Mircea Badea a vorbit despre modul în care acţionează justiţia din România, dar şi despre cetăţeanul român care se complace în această situaţie fără să facă nimic în legătură cu aceste abuzuri.

"Eu m-am săturat să explic pe lucruri concrete, evidenţe, ălora care sunt spălaţi pe creier!".

Realizatorul numeşte acţiunile celor care ar trebuie să ne apere criminale "Ăştia nu sunt judecători şi nici procurori, sunt nişte criminali cu simbrie, nimic altceva".

"Dar ce vom face noi ăştia care urmează să mai trăim în această ţară? Răspunsul este unu singur: îi distrugem! Ori îi distrugem noi pe ei, ori ei pe noi. Eu optez pentru prima variantă. Cum îi putem distruge noi pe aceşti ticăloşi? Noi ne dorim justiţie pe bune. Ce credeţi că se va întâmpla când peste câteva luni, să presupunem, atunci când Băsescu va pleca şi se va da cu vaporul la Nana? Ce credeţi că vor face aceşti ticăloşi în legătură cu justiţia şi cu executarea ordinelor? Vor executa în continuare ordine ale ăluia care vine în locul lui Băsescu. Lucru ăsta numai trebuie să se întâmple! Eu cred că printr-o presiune teribilă pusă asupra clasei politice să modifice nume pe liste prin reformarea pe bune a sistemului vom rezolva câteva lucruri. Şi lucrurile se pot face prin măsuri concrete şi prima dintre ele de bun simţ este răspunderea patrimonială a celor care încalcă drepturile omului ", a mai continuat acesta.
 
Mircea Badea consideră că nu trebuie să plătească nimeni pentru greşelile, care se fac cu bună ştinţă din partea judecătorilor şi a procurorilor:
"Răspunderea patrimonială a celor care încalcă drepturile omului în anchetele, în deciziile, în muncă pe care o desfăşoară, trebuie să răspundă şi să plătească!"

De asemenea, cetăţeanul român care preferă să se conformeze cu viaţa pe care o are decât să facă ceva în această privinţă, este de altfel, din punctul lui de vedere un alt vinovat "Dacă noi cetăţenii vom fi în continuare puhavi, îngrăşaţi sufleteşte şi mintal, vom râgâi a lene, privind neputincioşi la propria noastră viaţă, ne va lua dracu!".

×
Subiecte în articol: În gura presei cetateni
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close