Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: După ce a spus că a minţit, Vlădescu ar fi trebuit să plece (VIDEO)

Mircea Badea: După ce a spus că a minţit, Vlădescu ar fi trebuit să plece (VIDEO)

Mircea Badea: După ce a spus că a minţit, Vlădescu ar fi trebuit să plece (VIDEO)
01 Iun 2010   •   23:52


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




După declaraţia ministrului de Finanţe, Sebastian Vlădescu, conform căreia Guvernul ar fi putut să mintă încă şase luni, Mircea Badea consideră că membrii Executivului ar fi trebuit să-şi dea demisia, iar ministrul Vlădescu să fie anchetat penal.

"Pentru o astfel de declaraţie, într-o ţară, nu mai contează civilizată sau nu, în orice ţară de pe planetă, el şi Guvernul din care face parte, trebuiau să plece. Cum adică să mai minţim? Recunşoşti de la tribuna Parlamentului că ai minţit până acum? (...) Într-o ţară normală, a recunoaşte că ai minţit, tu fiind ministru, asta se numeşte înşelăciune", a declarat Mircea Badea.







Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close