Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Independent înseamnă când zice Băsescu "Aport!" tu să sari

Mircea Badea: Independent înseamnă când zice Băsescu "Aport!" tu să sari

Mircea Badea: Independent înseamnă când zice Băsescu "Aport!" tu să sari
24 Mar 2011   •   23:57

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează reacţia din presă cu privire la interviul cu preşedintele României, pe care Antena 3 a refuzat să îl facă.

Realizatorul "În gura presei" explică faptul ceea ce a propus Traian Băsescu avea impuse anumite condiţii care ar fi transformat interviul într-o citire de întrebări la care să răspundă preşedintele. Întrebări care, deşi făceau referire la un subiect destul de important, implicarea României în acţiunile militare din Libia, ar fi exclus majoritatea subiectelor de interes major pentru public.

În opinia lui Mircea Badea, o persoană cu funcţie publică ar trebui să răspundă tuturor întrebărilor referitoare la subiectele de interes pentru populaţie.

 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close