Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink 3 pași de aur în calea spre succes! Călin Donca: „Ai o mie de euro? E șmecherie!”

3 pași de aur în calea spre succes! Călin Donca: „Ai o mie de euro? E șmecherie!”

La 24 de ani avea trei companii profitabile și trei mașini scumpe în garaj. De atunci a trecut prin două falimente grele și de fiecare dată a reușit să ajungă înapoi în vârf.

3 pași de aur în calea spre succes! Călin Donca: „Ai o mie de euro? E șmecherie!”
Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iul 2023   •   14:19

Este vorba de antreprenorul Călin Donca, invitatul lui Iusti Fudulu la iThink, care a dezvăluit care sunt cei trei pași obligatorii pe care un om trebuie să-i facă pentru a avea succes în bussines și nu numai.

  1. Nu uita ce ți-ai propus la început!

„În primul rând, le-aș recomanda oamenilor să-și amintească de ce au plecat la drum. Oamenii uită, e foarte multă grabă, ne grăbim peste tot, vrem să ajungem undeva, dar noi nu mai știm unde vrem să ajungem. Și ajungem acolo și nu ne dăm seama că am ajuns. În primul rând să-ți amintești ce vrei. Ce ai vrut la început, pentru că s-ar putea ca tu să fii deja acolo și tu să muncești în continuare ca un nebun și să pierzi ce ai.”, a spus antreprenorul.

  1. Fii recunoscător pentru ceea ce ai!

„În al doilea rând să fie recunoscător. Deci nu poți să faci bani mulți și într-un mod mental pozitiv și sănătos, fără să fii recunoscător pentru ceea ce ai. Ai o mie de euro? E șmecherie! Dacă ai fi în Somalia, ai fi bogatul satului. Trebuie să fii recunoscător pentru ceea ce ai, pentru că recunoștința îți va atrage obiceiul de a fi recunoscător mai departe și vei atrage motive, situații în care vei fi recunoscător. Recunoștința atrage mai multă recunoștință. Va apărea norocul.”, este convins milionarul.

  1. Dezvoltare personală continuă

„În al treilea rând, dezvoltare continuă personală, nu profesională. Mie îmi spunea mama: «Nu te întinde mai mult decât ți-e plapuma, pentru că dacă te întinzi, unul îți taie picioarele.» Nu sunt de acord cu lucrul acesta. Dacă ne uităm în jurul nostru, planeta și universul este într-o continuă expansiune. Dacă ești în corcondanță cu această expansiune, vei fi susținut. Atât timp cât tu crești corect și nu faci rău la alții, Dumnezeu te va susține să crești.”, a mai spus Călin Donca, invitat la iThink cu Iusti Fudulu, emisiunea care nu-ți spune ce să gândești, dar cu siguranță te pune pe gânduri.

×
Subiecte în articol: Călin Donca iThink Iusti Fudulu
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close