Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink De ce sunt bărbații care vorbesc încet cei mai periculoși?! „Au extrem de multă furie înăuntru!”

De ce sunt bărbații care vorbesc încet cei mai periculoși?! „Au extrem de multă furie înăuntru!”

Sunt calmi, blânzi și par cei mai înțelegători oameni de pe planetă. Până într-o zi în care explodează. Aproape toți cunoaștem un astfel de personaj în timpul vieții noastre.

De ce sunt bărbații care vorbesc încet cei mai periculoși?! „Au extrem de multă furie înăuntru!”
Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2023   •   19:55

Însă ce se întâmplă dacă un astfel de om îți devine partener de viață? Cum poți citi dacă un om este mult mai agresiv decât lasă să pară? Specialista în comunicare și public speaking, Teodora Mețiu a dezvăluit la iThink cu Iusti Fudulu cel mai important indiciu.

„Omul care vorbește foarte încet este un agresiv pasiv. Oamenii aceia foarte tăcuți, care îți vorbesc aproape în șoaptă. Pentru că omul care vorbește așa face și niște jocuri de putere foarte periculoase. Sunt oameni care vorbesc foarte încet, special. Ca să atragă atenția, ca să intri în jocul lor. Și acolo te prind.”, ne-a explicat invitata lui Iusti Fudulu la iThink.

După 4-5 luni vor fi trosnite...”

„Un om care vorbește tot timpul așa încet, omul ăsta, de obicei, dacă este bărbat, reușește foarte repede să impresioneze niște doamne. Aceste doamne, după 4-5 luni de căsnicie, se vor găsi trosnite. Oamenii care vorbesc foarte încet sunt extrem de agresivi. De ce? Au extrem de multă furie înăuntrul lor. Și ei sunt calmi, calmi, până într-o zi în care explodează. Aparent, gestionează furia, până în momentul în care explodează. Și atunci sparge un pahar, dă cu pumnul în masă, aruncă cu pixul după cineva și explozia te uimește pentru că tu știi că ai luat un om blând, un om care te înțelege tot timpul.”, a mai spus Teodora Mețiu la iThink, emisiunea care îți schimbă perspectiva asupra lumii, Duminică, la 17:00, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: iThink Iusti Fudulu Teodora Meţiu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close