Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Bunica din Chinteni: ”Mircea Bravo mi-a salvat viața! A doua zi, soțul meu a murit!”

Bunica din Chinteni: ”Mircea Bravo mi-a salvat viața! A doua zi, soțul meu a murit!”

Este o persoană extrem de veselă, pozitivă și optimistă, însă puțini dintre noi știm clipele extrem de grele prin care a trecut. Bunica din Chinteni a povestit cum a fost salvată de la moarte de Mircea Bravo.

de Iusti Fudulu    |    Laura Dinu    |    10 Sep 2023   •   20:00

Invitată în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, Tanti Lenuța sau bunica din Chinteni, așa cum este cunoscută pe internet, a povestit momentele grele prin care a trecut cu ceva vreme în urmă. 

Bătrâna spune că se simte ca într-o adevărată familie alături de Mircea și de întreaga echipă cu care filmează și realizează conținut media. Acest lucru i-a fost de un real ajutor atunci când a trecut printr-un moment de cotitură din viața ei. 

”Foarte mult țin la mine, foarte mult mă respectă! Au grijă de mine, la vârsta mea...”,  povestește bunica. 

Iar dacă nu ar fi fost Mircea, este posibil ca tanti Lenuța să nu mai fi fost, astăzi, în viață. 

”Am rămas singură... Când am fost bolnavă, Mircea m-a sunat și m-a întrebat ce fac. Și i-am spus că nu prea știu ce fac, pentru că nu mai am voce. Și nu a durat mult până a ajuns la mine cu un rezident. M-au luat și m-au dus imediat la spital. Și mi-au salvat viața, pentru că am fost foarte bolnavă”, povestește tanti Lenuța. 

Din nefericire, când s-a întors acasă, casa era goală. Însă sprijinul fiului, dar și al ”fiilor adoptivi”, cum le-am putea spune, a fost ceea ce a ajutat-o să treacă peste această cumplită pierdere. 

”Soțul meu, Sandu, trăia atunci. Astăzi m-au dus pe mine la spital și mâine noapte a murit Sandu. Și după, am rămas pe umerii lor și ai băiatului”, a povestit bunica din Chinteni în ediția de duminică seara a emisiunii iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.  

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close