Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Cea mai ușoară și sigură metodă de a face economii serioase | Poți acumula o sumă semnificativă până la sfârșitul anului

Cea mai ușoară și sigură metodă de a face economii serioase | Poți acumula o sumă semnificativă până la sfârșitul anului

Economiile sunt extrem de folositoare nu doar pentru vacanțe, ci și pentru situații neprevăzute. Și chiar dacă uneori acestea par irealizabile, există o metodă prin care putem pune bani deoparte lunar, fără a avea de suferit sau fără a ne schimba stilul de viață.

Cea mai ușoară și sigură metodă de a face economii serioase | Poți acumula o sumă semnificativă până la sfârșitul anului
Sursa foto: Profimedia Images
de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |    27 Sep 2023   •   21:04

Bogdan Dinu, consilierul din umbră al multimilionarilor din România, a explicat în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN care este cel mai simplu și sigur mod de a economisi bani.  

Această metodă poate fi aplicată chiar și în cazul românilor care nu au venituri foarte mari, dar care își doresc să aibă un fond de siguranță în casă.  

”În primul rând ar trebui, la începutul lunii, sau la finalul lunii, atunci când primim salariul, să luăm o parte din el și să îl punem într-un cont de economii, în plic, sau unde vrem noi. Dar să o punem deoparte pentru economii. 

Citește și: Suma de bani cash pe care trebuie să o ai întotdeauna în casă: ”Sunt puțini care fac treaba asta!”

Ideea este că dacă tu iei la început, este ca un fel de taxă pe care o aplici, dar pe care ți-o aplici singur. Tu ești beneficiarul taxei, și atunci știi 100% că ai economisit”, a explicat Bogdan Dinu.  

Chiar și cei cu venituri mici au șansa de a pune deoparte o mică sumă, care le va fi de mare ajutor în cazuri urgente.  

”Pentru cine are venituri mici, să spunem că venitul minim din România, sau apropiat de venitul minim, poate să înceapă cu câteva zeci de lei. Oricât, nu contează foarte mult, dar să luăm acei bani, să îi punem deoparte și în mintea noastră să ne setăm mentalul astfel încât să ne spunem că acela este salariul nostru.  

Să zicem că salariul meu este de 2000 de lei, minus 200 de lei pe care i-am pus deoparte, deci îmi rămân 1800 de lei.  

Aceasta este cea mai bună metodă de economisire și sigură pentru că altfel, cu siguranță, nu va rămâne nimic la final de lună”, a mai spus specialistul în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.  

×
Subiecte în articol: Bogdan Dinu Iusti Fudulu
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close